Maxicep App+ v5 (29.04.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hata giderme dosyaları diyebiliriz :) Çok mesaj çekmiyorsan sana çokta sıkıntı yapmaz :)

Şöyle bir ekranı çekme programı olsa telefonda sorunu çeksem neyse tapatalk tan devam mecbur tarayicidan girmeyi sevmiyorum. :)

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir ekranı çekme programı olsa telefonda sorunu çeksem neyse tapatalk tan devam mecbur tarayicidan girmeyi sevmiyorum. :)
Maxicep App+ v3'tende girebilirsin.
Elini ekranının üzerinde ekrana temas ettirerek Sağ başından sol başına yada sol baştan sağ başına doğru sürüklersen ekran resmini çekmiş olursun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Önceleri bende yaşadığım ve uyuz olduğum bir problem :) Bu uygulamada değil ama. Android 4.3 klavyesinde vardı. Patch attım ve düzelttim bu sorunu :) Sende ki dosya ile bendeki tabikide aynı olmaz ancak biraz araştırırsan ve yapmayı biliyorsan bu sorunun üstesinden gelebilirsin :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Önceleri bende yaşadığım ve uyuz olduğum bir problem :) Bu uygulamada değil ama. Android 4.3 klavyesinde vardı. Patch attım ve düzelttim bu sorunu :) Sende ki dosya ile bendeki tabikide aynı olmaz ancak biraz araştırırsan ve yapmayı biliyorsan bu sorunun üstesinden gelebilirsin :)

Ne yazmam lazım al note 3 keyboard patch mi?? :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
paylaşım için teşekkürler :)
uygulama guzel düşünülmüş ama tarayıcı ile aynı işlevi görüyor. yani tarayıcı zaten mevcut cihazımızda bu uygulama fazlalık olarak durmuş oluyor cihazda (kişisel görüşümdür)
kendi ara yuzunde forumu görüntülese daha hoş olur tapatalk tarzı gibi :)

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler :)
uygulama guzel düşünülmüş ama tarayıcı ile aynı işlevi görüyor. yani tarayıcı zaten mevcut cihazımızda bu uygulama fazlalık olarak durmuş oluyor cihazda (kişisel görüşümdür)
kendi ara yuzunde forumu görüntülese daha hoş olur tapatalk tarzı gibi :)
Yorumların hepsi iyi/kötü benim için değerlidir. Sizler değerli olduğunuz için.
Şu şekilde söyleyeyim; Maxicep App kendi içine gömülü olan tarayıcıyı kullanmakta. Bu uygulamayı açıp farklı linkler girerek internette dolaşamıyorsunuz. Sadece konu içlerinde bulunan linklere göz atabiliyorsunuz. Amaç mobilde tarayıcıyı açıp adres çubuğuna Maxicep.com yazarak girmektense, tek bir tıklama ile Maxicep Forum/Portal/Facebook gibi sayfalara ulaşmak ve Portal yada Forum'a yeni konu eklendiğinde telefona bildirim almaktır. Tabi bunu herkes yapmak zorunda diye bir zorunluluk yok :) Siz tarayıcıdan girmeyi seviyorsunuzdur, ama bazı arkadaşlar (konuda yorumlarıda mevcut) tarayıcı kullanmayı pek sevmiyorlar. Bende sevmediğim için, yapabiliyorken yapalım, paylaşalım kullanıcılarda faydalansın istedim.
Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yorumların hepsi iyi/kötü benim için değerlidir. Sizler değerli olduğunuz için.
Şu şekilde söyleyeyim; Maxicep App kendi içine gömülü olan tarayıcıyı kullanmakta. Bu uygulamayı açıp farklı linkler girerek internette dolaşamıyorsunuz. Sadece konu içlerinde bulunan linklere göz atabiliyorsunuz. Amaç mobilde tarayıcıyı açıp adres çubuğuna Maxicep.com yazarak girmektense, tek bir tıklama ile Maxicep Forum/Portal/Facebook gibi sayfalara ulaşmak ve Portal yada Forum'a yeni konu eklendiğinde telefona bildirim almaktır. Tabi bunu herkes yapmak zorunda diye bir zorunluluk yok :) Siz tarayıcıdan girmeyi seviyorsunuzdur, ama bazı arkadaşlar (konuda yorumlarıda mevcut) tarayıcı kullanmayı pek sevmiyorlar. Bende sevmediğim için, yapabiliyorken yapalım, paylaşalım kullanıcılarda faydalansın istedim.
Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim :)

anladım dostum :)
fakat tapatalk tarzı işlevsel birşey yapılabilirmi diye belirtmek istedim :)

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Tapatalkta ekstradan ne var daha önce çok az kulandım. Özelliklerini net bilmiyorum malesef :(

uygulamanın kendi arayuzunde forumu kullanıyorsun yani mobile tema gibi birde bildirimler geliyor :)

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
uygulamanın kendi arayuzunde forumu kullanıyorsun yani mobile tema gibi birde bildirimler geliyor :)
Hocam ama buda kendi arayuzu :/ Fiziksel tusun yanindaki secenekler butonuna basincada tarayiciyi baslat cikiyor ki oda normal tarayicinizi aciyor :/

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hocam ama buda kendi arayuzu :/ Fiziksel tusun yanindaki secenekler butonuna basincada tarayiciyi baslat cikiyor ki oda normal tarayicinizi aciyor :/

evet kendi arayuzunu farkettim :) ama kendi arayuzunde son mesajları göremedim sanırım forum anasayfasındaki mesajları alıyor.
birde abone oldugumuz konular filan görünmüyor yani favoriler neyi gösteriyor?

tapatalktan ön izleme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bLnmz ve mürteza16
bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
evet kendi arayuzunu farkettim :) ama kendi arayuzunde son mesajları göremedim sanırım forum anasayfasındaki mesajları alıyor.
birde abone oldugumuz konular filan görünmüyor yani favoriler neyi gösteriyor?

tapatalktan ön izleme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Favoriler uygulama icinden abone olduklarinizi gosterebilir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Konu dışı olacak sanki biraz ama tapatalk ın en son sürümü kaç???

xmustx

xmustx

Üye
teşekkürler

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Program canavar gibi ellerine saglik. ama kodlama bilmiyom dedin nasil yaptin peki uygulamayi?

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Bir site uzerinden aldiklarimi birlestirip duzenleyerek. Azcik var bilgimiz canim sifir degiliz :)

kinng

kinng

Üye
Eline sağiık süper olmuş

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt