Maxicep App+ v5 (29.04.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Maxicep adına 2 ayrı seçenek var. Hangisini kullanmak istiyosan artık :)
Diğerini beğenmedim senin yaptığın güzel ve hızlı. Ayrıca bu konu sabitlense daha iyi olur. :oke:

• Beğen
Tepkiler: bLnmz

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Diğerini beğenmedim senin yaptığın güzel ve hızlı. Ayrıca bu konu sabitlense daha iyi olur. :oke:
Admine ulaştım sabitlenmesi konusunda. Ancak @Nextman konuyu incelemeye aldım. Gerekli gördüğümde sabitleyeceğim dedi sağolsun :)

mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
aşikar53

aşikar53

Üye
Harika olmuş ellerin dert görmesin teşekkürler

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Bence başlıgı düzenlemelisin iyi olmasada demissin gayet yeterli :-)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teşekkürler

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Deniyorum

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hmm bak şimdi bir sorun buldum alıntı yazarken ilk kelimeyi yazdıktan sonra cümleyi alintinin başından yazmaya başlıyor

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Hmm bak şimdi bir sorun buldum alıntı yazarken ilk kelimeyi yazdıktan sonra cümleyi alintinin başından yazmaya başlıyor
Sanirim sizin telefonla alakali :( Su an bu yorumda dahil olmak uzere cogunu alinti yaparak ve Maxicep App ile yazdim ama bi sıkıntı cikarmsfi söylediğiniz sekilde :/

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sanirim sizin telefonla alakali :( Su an bu yorumda dahil olmak uzere cogunu alinti yaparak ve Maxicep App ile yazdim ama bi sıkıntı cikarmsfi söylediğiniz sekilde :/

Hmm yapacak bir şey yok demek

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Hmm yapacak bir şey yok demek
Kendim şahsen siz söyledikten hemen sonra sizin verdiğiniz cevapta deneme yaptım. Öyle bir sorun çıkartmadı.
Ancak şu var ki; Benim telefonda bir ara Android 4.3 yüklüydü (GT-N7100) ve klavyesinde normal yazarken en üste gitme(kendiliğinden) gibi sorunlar vardı. Bunların birine rastlamış olabilir misiniz?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kendim şahsen siz söyledikten hemen sonra sizin verdiğiniz cevapta deneme yaptım. Öyle bir sorun çıkartmadı.
Ancak şu var ki; Benim telefonda bir ara Android 4.3 yüklüydü (GT-N7100) ve klavyesinde normal yazarken en üste gitme(kendiliğinden) gibi sorunlar vardı. Bunların birine rastlamış olabilir misiniz?

Evet bendeki cihaz N9000 bende 4.3 yüklü olabilir otomatik düzeltme açık belki ondan sebeb oluyordur.

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Evet bendeki cihaz N9000 bende 4.3 yüklü olabilir otomatik düzeltme açık belki ondan sebeb oluyordur.
Olabilir, birde normal mesaj yazma kısmında 4-5 satırlık bir mesaj yaz ama hiç durmadan aralıksız ve hızlı. Metin imleci en başa gidiyorsa patchleri var bu durumun. Onlardan birini yükleyebilirsiniz :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Olabilir, birde normal mesaj yazma kısmında 4-5 satırlık bir mesaj yaz ama hiç durmadan aralıksız ve hızlı. Metin imleci en başa gidiyorsa patchleri var bu durumun. Onlardan birini yükleyebilirsiniz :)

patch falan dedin de o kelimeleri de ilk defa duyuyorum :D

Üst Alt