mürteza16
Üye
Diğerini beğenmedim senin yaptığın güzel ve hızlı. Ayrıca bu konu sabitlense daha iyi olur.Maxicep adına 2 ayrı seçenek var. Hangisini kullanmak istiyosan artık![]()

Diğerini beğenmedim senin yaptığın güzel ve hızlı. Ayrıca bu konu sabitlense daha iyi olur.Maxicep adına 2 ayrı seçenek var. Hangisini kullanmak istiyosan artık![]()

Admine ulaştım sabitlenmesi konusunda. Ancak @Nextman konuyu incelemeye aldım. Gerekli gördüğümde sabitleyeceğim dedi sağolsunDiğerini beğenmedim senin yaptığın güzel ve hızlı. Ayrıca bu konu sabitlense daha iyi olur.![]()

Ne güzel o zamanAdmine ulaştım sabitlenmesi konusunda. Ancak @Nextman konuyu incelemeye aldım. Gerekli gördüğümde sabitleyeceğim dedi sağolsun![]()

Uygun zamanı bekliyoruz bakalımNe güzel o zaman![]()

Beğenmenize ve kullanmanıza sevindim. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Harika olmuş ellerin dert görmesin teşekkürler

Bence başlıgı düzenlemelisin iyi olmasada demissin gayet yeterli :-)
Rica ederim. Güle güle kullanınTeşekkürler

Iyi yada kotu yorumlarinizi esirgemeyin hocamDeniyorum

Sanirim sizin telefonla alakaliHmm bak şimdi bir sorun buldum alıntı yazarken ilk kelimeyi yazdıktan sonra cümleyi alintinin başından yazmaya başlıyor
Su an bu yorumda dahil olmak uzere cogunu alinti yaparak ve Maxicep App ile yazdim ama bi sıkıntı cikarmsfi söylediğiniz sekilde :/Sanirim sizin telefonla alakaliSu an bu yorumda dahil olmak uzere cogunu alinti yaparak ve Maxicep App ile yazdim ama bi sıkıntı cikarmsfi söylediğiniz sekilde :/
Hmm yapacak bir şey yok demek
Kendim şahsen siz söyledikten hemen sonra sizin verdiğiniz cevapta deneme yaptım. Öyle bir sorun çıkartmadı.Hmm yapacak bir şey yok demek
Kendim şahsen siz söyledikten hemen sonra sizin verdiğiniz cevapta deneme yaptım. Öyle bir sorun çıkartmadı.
Ancak şu var ki; Benim telefonda bir ara Android 4.3 yüklüydü (GT-N7100) ve klavyesinde normal yazarken en üste gitme(kendiliğinden) gibi sorunlar vardı. Bunların birine rastlamış olabilir misiniz?
Olabilir, birde normal mesaj yazma kısmında 4-5 satırlık bir mesaj yaz ama hiç durmadan aralıksız ve hızlı. Metin imleci en başa gidiyorsa patchleri var bu durumun. Onlardan birini yükleyebilirsinizEvet bendeki cihaz N9000 bende 4.3 yüklü olabilir otomatik düzeltme açık belki ondan sebeb oluyordur.

Olabilir, birde normal mesaj yazma kısmında 4-5 satırlık bir mesaj yaz ama hiç durmadan aralıksız ve hızlı. Metin imleci en başa gidiyorsa patchleri var bu durumun. Onlardan birini yükleyebilirsiniz![]()