Maxicep amacından uzaklaştı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Maxicep amacından uzaklaştı mı?

• Evet...

Kullanılan: 16 23.5%
  • Hayır...

Kullanılan: 52 76.5%

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arzu abla konuya basmış olduğunuz parmak azıcık acıtsada gerçekten fikirlerim değişti. arkadaşların ikna edici düşünceler ilk kapıldığım düşünceyi tatmin edici derecede yıprattı. Aslında Cep telefonu hayatın bir parçası, hergün kapıyı kitleyip evden çıkarken sol ön cebimde telefon varmı diye kontrol etmeden yapamam hatta bu alışkanlık olmuş farkında olmadan bile yapıyorum. okadar çok hayatımıza girmiş ki onsuz kesinlikle hayat durmuş gibi oluyor. Hal böylerken cep telefonuda çevremizdeki diğer cihazlara ve kullanıcılara bağımlı. örneğin bilgisayar ve ceptelefonu ayrılmaz iki aşık gibi.

semihandan

Üye
Site iyi hizmet veriyor ben memnunum :)

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
tam amacım doğrultusunda

marvelboy

marvelboy

Üye
bencede amacından uzaklaşmadı yalnızca geliştirmeler ve eklemeler yapıldı

emrah44

emrah44

Üye
Google'da cep telefonlarıyla ilgili ne yazsanız maxicep çıkıyor. Bu mu geriye gitme? Eski halini çok bilmiyorum forumun ama bence ileriye gidiyor sürekli. Diğer forum kategorileri olmasa bu forum sadece download merkezi olurdu bence. Artık forumlar adı beyaz olsa bile içerik olarak siyahları da bulundurmak zorunda. Bu bir zorunluluk gibi artık. Dikkat ederseniz tek şeye odaklanmış forumlar pek tutulmuyor. Spor sitesi açılıyor ama içinde program download bölümü oluyor. Bence gayet iyi gidiyor Maxicep.. Tebrikler..

CanceR

CanceR

Üye
ben ilk kayıt olduğumda bu yana aradığım bir çok cep prosuna ulaştım ama yineden ulaşamadığım bazı prolar var ama yinede çok güzel bi site sadece cep olması insanı bence sıkar diğer bölümler bencen uygun ama zevkler ve renkler tartışılmaz ;))

Ozan

Ozan

Admin
Google'da cep telefonlarıyla ilgili ne yazsanız maxicep çıkıyor. Bu mu geriye gitme? Eski halini çok bilmiyorum forumun ama bence ileriye gidiyor sürekli. Diğer forum kategorileri olmasa bu forum sadece download merkezi olurdu bence. Artık forumlar adı beyaz olsa bile içerik olarak siyahları da bulundurmak zorunda. Bu bir zorunluluk gibi artık. Dikkat ederseniz tek şeye odaklanmış forumlar pek tutulmuyor. Spor sitesi açılıyor ama içinde program download bölümü oluyor. Bence gayet iyi gidiyor Maxicep.. Tebrikler..
Güzel bir yorum aynen katılıyorum.
Bu yönlere de dikkat çekmek gerek. :oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
burası sonucta forum sitesi elbette diğer konularda da gelişmeler olacak
cep konusana gelinece cep sektörü birden gelişti bütün programlar neredeyse aynı zamanda ve hızda cıktı. tüm ses sms güvenlik net eğlence vs. programları cıktı. artık fazla program cıkmıyor zaten cıkabilecek hersey cıkmıs sadece yeni versiyonları cıktıgında ekleniyor.
maxi cep amacından uzaklasmadı ben ilk üyelerdenim daha önceki şifremi unutmam nedeniyle leiche ile 2005 te yeniden üye oldum ve maxicep her gecen gün amacından uzklasmak yerine dahada verimli olmaya basladı hem cep konusunda hemde teknologi ve diğer konularda.
googleye symbian yaz bak bakayım ne cıkıyor?

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
Merhabalar...

Zamanından bu güne çok şey değişmiş, yolundan şaşmamış..Yanlış yola sapmadı ki hiç şu an yanlış yolda denilebilsin..

Amacını aştığını düşünürsek geriye bir dönüş başlayacak korkusu sarar içimizi..
Bunun yerine daha büyük amaçlar edinerek daha ileriye gidebilir..

;)

safakk

safakk

Üye
bana kalırsa sapmamış çünki hala en gözde (bana göre) program paylaşım sitelerinden ayrıca her sitede olması gerektiği gibi objektif ve her kesime hitap ediyor yani sadece cep telefonu üzerine olsa forum çok boğulurdu ancak diğer konular ile de daha da renklenip daha çok kullanıcı kitlesine erişmeyi başardı maxicep :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...