Maxicep amacından uzaklaştı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

• Evet...

Kullanılan: 16 23.5%
  • Hayır...

Kullanılan: 52 76.5%

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep yıllardır uğradığım bir site. E-cep zamanından buyana üyeyim. Sitenin Ceptelefonu olan konusundan biraz uzaklaşıp bu mevzuların 2nci plana itildiğini görüyorum. Bazı arkadaşlar Ceptelefonu hakkında sıkı çalışsada bir çoğumuz bunu gözardı ederek diğer konulara ilgi gösteriyoruz.
Ankete cevap verdikten sonra sebebinide biraz açarsanız sevinirim.
kolay gele

POWER

POWER

Üye
MaxiCep amaç dışına çıkmadı.Telefonlarla ilgli programların çeşitliliği azaldı.Sadece UpDate dediğimiz yükseltmeler mevcut.Çeşitli programlar eklenmesine rağmen kalite programların azlığı bu sektörü bayağı bi etkiledi.Ana amaç CepTlefonlarıda olsa da bu bir forum ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
başlangıçdaki amacı cep telefonları üzerine olsada zamanla büyüyüp gelişmesi ve daha farklı alanlarada yönelmesi amacından sapmak değil aksine daha fazla insana ulaşıp daha çok fayda sağladığını gösterir bence. cep forumları hala aktif ve gün içerisinde her türlü paylaşım yapılıyor. kesinlikle bi sıkıntı yaşandığını yada pasifleşme durumu olduğunu düşünüyorum. :oke:

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
Yoğunluğun Konu dışı topiclerinde artması bana garip geldi. ayrıca yönetiminde telefonla ilgili kısımlarda daha fazla puan vermesi onlarında bunun bilincinde olup birşeyler yapmaya çalıştıklarını gösteriyor. tabi sektorun sektede olma durumuna hak veriyorum. eskiden 6600 vardı video çekmek için tuş kilidi için mp3 dinlemek için ve sayamayacağım birçok şey için program lazım oluyordu. günümüzde cep telefonları mp3 çaları, sınırsız video çekimi ve diğer istediğimiz özellikleri destekler hale fabrikadan destekler hale geldi. buda program gereksinimi çok azalttı bunda crackinde büyük etkisi çoktur sanırım. benim bir diğer demek istediğim mevzu neden komple bir yeniliğe gidilmiyor tam anlamıyla genele yönelik bir forum olmamızın zamanı gelmedimi sizce? cep telefonu ile ilgili konu diğerlerinden çok daha az açılıyor

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bence Öyle Bişey Yok Cep Forumlarının Arasında En iyisi MAXİCEP bence;

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
başlangıçdaki amacı cep telefonları üzerine olsada zamanla büyüyüp gelişmesi ve daha farklı alanlarada yönelmesi amacından sapmak değil aksine daha fazla insana ulaşıp daha çok fayda sağladığını gösterir bence. cep forumları hala aktif ve gün içerisinde her türlü paylaşım yapılıyor. kesinlikle bi sıkıntı yaşandığını yada pasifleşme durumu olduğunu düşünüyorum. :oke:

Yoğunluğun Konu dışı topiclerinde artması bana garip geldi. ayrıca yönetiminde telefonla ilgili kısımlarda daha fazla puan vermesi onlarında bunun bilincinde olup birşeyler yapmaya çalıştıklarını gösteriyor. tabi sektorun sektede olma durumuna hak veriyorum. eskiden 6600 vardı video çekmek için tuş kilidi için mp3 dinlemek için ve sayamayacağım birçok şey için program lazım oluyordu. günümüzde cep telefonları mp3 çaları, sınırsız video çekimi ve diğer istediğimiz özellikleri destekler hale fabrikadan destekler hale geldi. buda program gereksinimi çok azalttı bunda crackinde büyük etkisi çoktur sanırım. benim bir diğer demek istediğim mevzu neden komple bir yeniliğe gidilmiyor tam anlamıyla genele yönelik bir forum olmamızın zamanı gelmedimi sizce? cep telefonu ile ilgili konu diğerlerinden çok daha az açılıyor

Kurtoğlu ve enigma gayet iyi açıklamış durumu. Hatta enigma kendi sorusuna cevap vermiş. :)

Ben bir iki şey daha ekleyeyim:

Eski model mobil cihazların çoğunda yaşanılan sorunların çözümleri forumlarda tekrar tekrar yazıldı. Bu da dolayısıyla yardım başlıklarının azalmasına sebep oluyor ama bu kötüye değil, iyiye işaret olarak yorumlanmalı ki bu forumumuzun fazla eksiği olmadığını gösterir. Yeni mobil teknoloji konularındaki yetersizlik ise sadece bizim değil bu piyasada olan çoğu sitenin sorunu olmuş durumda ki bunun en büyük nedeni ise yeni mobil teknolojinin tam rayına oturmamış olması.

enigma, mesajındaki şu kısmı anlayamadım; biraz açar mısın?

benim bir diğer demek istediğim mevzu neden komple bir yeniliğe gidilmiyor tam anlamıyla genele yönelik bir forum olmamızın zamanı gelmedimi sizce? cep telefonu ile ilgili konu diğerlerinden çok daha az açılıyor

Ozan

Ozan

Admin
İyi bir forum sitesi olmak demek, her kesimden insanın her konuyu burada yaşaması demek aslında. Yani bunu zaman içerisinde, üyelerimizin merak ve aktifliklerine, ihtiyaclarına göre düşünmekteyiz ve yeni alanlar açıp, yeni düzenlemeler yapıyoruz.

Kurtoglu da güzel açıklamıs :
başlangıçdaki amacı cep telefonları üzerine olsada zamanla büyüyüp gelişmesi ve daha farklı alanlarada yönelmesi amacından sapmak değil aksine daha fazla insana ulaşıp daha çok fayda sağladığını gösterir bence. cep forumları hala aktif ve gün içerisinde her türlü paylaşım yapılıyor. kesinlikle bi sıkıntı yaşandığını yada pasifleşme durumu olduğunu düşünüyorum.
Forum, cep telefonu dısında baska bir temel noktadan yola çıksaydı belki dediginiz dogruydu ama cep telefonları artık sanki eskisi gibi degil de, sıkmaya basladı ve herkes birşeylerin farkına vardı, telefon üreticileri dahi herşeyi hazır olarak getirir hale geldi. işte tüm bunlar ve fazlasından sonra, artık telefonlardan çok, insanlar cesitlilik ve her konuyu arar oluyor ki internette boş vaktinde zaman geçirebilsin.

Sapma demeyelim de, büyüme diyebiliriz aslında zira büyük forumların yapısına bakarsanız aslında bu standart bir durumdur, tek bir konuya yönelmek mümkün olamıyor 100 binlerce üye varken. Sadece cep diyip çıkamıyorsunuz işin içinden kaldı ki bu çok güzel birşey. Her konuyu kendi üyemizde barındırsak da, herşeyimiza burdan ulasıp burdan paylassak mesela? Hanımların yemek tarifleri dahil :)

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
enigma, mesajındaki şu kısmı anlayamadım; biraz açar mısın?

Alıntı:
benim bir diğer demek istediğim mevzu neden komple bir yeniliğe gidilmiyor tam anlamıyla genele yönelik bir forum olmamızın zamanı gelmedimi sizce? cep telefonu ile ilgili konu diğerlerinden çok daha az açılıyor

yani sitenin artık cep telefonu üzerine değilde genele hitap eden bir isim ve içerikle değişmesi uygun olmaz mı? maxilife gibi :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:maxicep: Bu Böyle Güzel Başka İsme Gerek Yok

Arazlam

Arazlam

Üye
amacından tam olarak uzaklaşmış değil ama telefon konusunda ilgi azalması var ve de gerksiz yada artık bir işe yaramaan çok konu var

mservank

mservank

Üye
bence cep teefonu konuna lgi azaldı en azından kendi adıma öyle diğer üyeleri bilemem amacından saptı dedim ama pek saptığı söylenemz ama ilgi azalması var bu da çok normal

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Telefon programlarinin kitliğindan artık yeni çıkan telefonlarda mp3 playerlar medya izleticiler vs. oldugundan eskisi kadar programa agirlik yok ama içerik tabiiki adindanda anlaşilacaği gibi MaxiCep ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
cep telefonunda da gelişme bir noktada yavaşlar artık mp3 kesme programı herkezde var smartmovie aramaya gerek yok her yanın bunlarla dolu o yüzden fazla ilgi çekmiyor insanlar kendi işlerini (hem internetin de hızlanmasıyla) kendi görebiliyor.. bu yüzden talep azalıyor sanmayın ki maxi hedefinden şaştı sadece insanlar artık masaüstünde ki 1-2 programla bu işleri halledip telefonuna atabiliyor. maxi yine aynı maxi değişen hiç bir şey (ufak tefek bir kaç şey hariç) maxipuan için üyelerin yarışına tanık olduğum oluyor sözüm bu konuya değil ama her aklına gelen şey için anket açılıyor...

sasasami

Üye
yooo uzak değil

alemburda

alemburda

Üye
bence gayet güzel bi cep forum sitesi arkadaşlara ben soruyorum daha hiç kimse telefonlarının aslında daha fazla işlev yapabileceklerini bilmiyorlar.Bilgisi olsa eminim ki araştırma zahmeti gösterirler :oke:

enigma

enigma

Üye
    Konu Sahibi
evet habersiz olan yada symbian alıp daha nedir bilmeyen çok kişi var. özellikle kvkda çalışan ömer isminde arkadaşım hala N95 te ön kamerayı çalıştırmayı bilmiyor :D yemin yaw satıyor ama hiçbişeyini bilmiyor:D:D:D

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bence maxicep amacından uzaklaşmadı gayet guzel

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Symbian bölümüne elimden geldiğince yeni programlar eklemeye çalışıyorum hatta hiçbir sitede türkçesi olmayan programları ben paylaştım tabi sadece benle olmuyor ...

Ozan

Ozan

Admin
bence maxicep amacından uzaklaşmadı gayet guzel
Evet yeni kategoriler açtıkça, ilgiyi her yere eşit dagittikça kalite artıyor aslında.
Sadece cep telefonları ile urasan binlerce hareketli üye toplulugunu bir arada, cep telefonu kategorilerinde tutmak zaten mümkün degil

elmyra

Üye
ve tabi ki maxi cep amacından uzaklaşmadı ama teknoloji geliştikce yeni yeni bir çok özelliği bir arada bulunduran tlf lar cıktıkca programa olan ihtiyac azalıyor

düsününsene bir 6600 a ne kadar cok program yüklerdik camera fx , msn, video programı, yok mp3 programı
ama simdi aldığımız tlflarda bunlar ve cok hada fazlası var eee sorunlarda simdiye kadar yazıldı cızılldı sitede arattıımızıda her soruna her cozumm yazıyooo beceee gayet iyii gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...