enes olm sen ne kadar dağınıksaın abi ya
senin gibi bi metalciye yakışırmı
metalci kardeşim seni dağınık olmamaya davet ediyorum :P dumanlı hava sasında destek ama
![]()
Slipknot dinlerken evi dağıtma da göreyim seni 
Metalci dediğin dağınık olurSlipknot dinlerken evi dağıtma da göreyim seni
![]()

git allahini seversen halit bundan daha kotusumu olurkotü olma abla daha neler var ben görmedim ama
![]()
DiaBLoS™;1793810' Alıntı:Abuuuuuu Enes , bu ne hal ya .. Senle olan çizgimizi biraz daha mesafeye alalım artık pis çocuk..Bu ne hal layn...Koptum yahu ..
Melek senden korkulur he ..![]()
git allahini seversen halit bundan daha kotusumu olur
cok kotu oldum valla bir an için kendi evimi bu halde hayal ettim abboow kusacaktim
ama caresi var enes uzulme benzin dokup yakalim hem mikroplar geberir pek guzel olur

Vallaa Enes Karşılasın Benn EllememEmeğine sağlık gülmekten öldüm valla simdi cenaze masraflarını kim karşılayack Melek mi Enes mi?![]()

Nee Abisi Yaayok ya insan abisine yapmaz böyle şeyler![]()
Enes Abine Yapma Böyle Şeyler 
TeşekkürlerO resimler nereden çıktı yaa..
Cidden, sigara çok kötü birşey. Türkiye gibi Dünya'nın en fazla sigara tüketilen bir yerde senin sigaraya ağzını sürmemen çok güzel bir davranış Enes. Biz içtik te ne oldu sanki? Seni tebrik ederim.
Bu arada konu güzel olmuş.![]()

Saçma Sapan Konuşma Estağfurullah Öyle Düşünme.Boş boş mesajlar atıp konunu kirletmek istemiyorum Melek..

Sağol Hurişim. Sorsanaa Ablamm Enese Oo Evde.guzel olmu$ melek baya kotu oldum
enes sanada diyecek bi$ey bulamiyorum bayram geliyo ne bu evin hali
bu evde fareler ya$amaz be

Teşekkürler Canım Benım Sırada Sizlerde VarsınızEnes, bayramda geliyim diyodum ama vazgeçtim...
Melek abla emegıne sağlık guzel olmuş

Ne Demek Senide Alcam Burayamelek bu arada emeğine sağlık süper olmuşsaol
![]()

Alicim Senden De, Korkulur BilesinDiaBLoS™;1793810' Alıntı:Abuuuuuu Enes , bu ne hal ya .. Senle olan çizgimizi biraz daha mesafeye alalım artık pis çocuk..Bu ne hal layn...Koptum yahu ..
Melek senden korkulur he ..![]()

Piss Enes İçin Uğraşmaya Değer DesemDavut™;1793811' Alıntı:bir hayli uğraşılmışa benziyor ...güzeldi...eline sağlık![]()

Konuşmaa UlennnUlen Melek adımızı pisliğe çıkardın![]()
Abla bunlar gerçek değil![]()

Melek söyleyecek söz bulamıyorum mühteşem olmuş
![]()
: Eline sağlık Melek 
Ben Korurum SeniAllah korusun be abla

Teşekkürler DadlumCok güzel olmus cnm ya ellerine saglık =)

Oo Benim Yaptığımı BeğenirAaa hayret Enes kızmamış ve hatta beğenmiş: Eline sağlık Melek
![]()