O zamam problem yok madem hemfikirsiniz.
Aslında isim alanini belirtseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Mesela tarihi isimler mi, dini isimler mi, Edebi isimler mi bir alan belirtseydiniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olurdu. Her kafadan ayrı bir ses çıkmazdı. Tabi bu benim tavsiyem.
isim tavsiyemi bir önceki mesajda belirttim.
Arkadaşım öncelikle senin adına çok sevindim İsim olarak bir öneriden çok sana tavsiyem çok kullanılan bir isim olmasın. Mesela ben bu yüzden adımı çok seviyorum. Çok kullanılan isimlerden olduğunda bir seslendiğinde 3-5 kişi bakıyor
Abiciğim ilk önce sağlıklı bir evladın olur inşallah, Allah analı babalı büyütür...
İsim konusuna gelirsek, ben şimdiden ileride oğlum olursa diye ismini buldum: Boran koyacağım.
Sen de değerlendir istersen abiciğim...
Sende bu kadar büyük bir etki mi bıraktım yahu ben
Bilmiyordum
Konuya gelince...
Bu konuda ben bile net değilken sana fikir vermem kolay değil
Ama açık olan şu ki, ben çocuğuma 2 isim koyardım ve bu isimler arasında bir estetik bağ olmasını sağlardım. Benim ismimde olduğunu söylerler mesela...
Yani Barbaros Hayrettin isimleri arasında bir bağ hissedilir ama Ali Veli koysan komik olur Ya da Ahmet Mehmet gibi...
Ben bunlara dikkat ederek bir isim arıyorum işte...
Şu Gülben koymasa Atlas ismini koyabilirdim örneğin...
Kardeş Allah o günleri gösterir inşallah öncelikle sağlıklı ve Analı Babalı büyütmek nasip etsin, sizlere de sağlık ve sabır versin.
Gelelim isme: Kaya gibi dayanıklı ve yağız :Alp
Yiğit: Er
Evet ALPER ismi çok hoştur, hem adaşım olur..Alper ve türevlerini düşün. Alperen, Alp vs...
Allah bagışlasın Saglıklı sıhhatli olsun inşallah, bahtı açık gönlü güzel olsun, Allah size bagışlasın bende de 2 erkek var birisi MEHMET AYBERK, diğeride AHMET BERKAY isimleri ve manasıda çok güzel ...
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah. isme gelince bence mutlaka isminde Muhammed olmalı. tavsiye olarak:
Muhammed Mustafa
Muhammed Emin
Muhammed Ali