Maxicep 7 tl Ödüllü Fotoğraf Yarışması Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep 7 tl Ödüllü Fotoğraf Yarışması Hakkında...
Arkadaşlar şu maxicep yazısı hakkında çok takıldım. Bana enteresan geldi. Mesela ben şimdi deniz manzarası çekeceğim sahilde kıyıdan veya vapurdan. Acaba söylermisiniz ''maxicep'' yazısını fotoğrafa nasıl koyacağım? Bana çok enteresan geldi bu ''maxicep''olayı. Yada ne bileyim gökyüzünü çekecem tamamen nasıl olacak maxicep yazısı? Hadi hepsini geçtim. Şu kadarcık kısıtlı zamanda nasıl bir fotoğraf çekebilirizki. Öncelerden hep gidip gezmişizdir etrafı ve enteresan fotolar çekmişizdir veya çok güzel manzaraları. Şimdide zaman kısıtlı olduğuna göre kalkıp güzel foto çekmek için başka bi yere gidecek değiliz. E fotoğrafçılık deyince hemde güzel bir fotoğraf aranıyorsa öyle basit bir iş değil bu. Önceden çektiğimiz fotoğrafları koyamıyoruz. Bana hiç mantıklı gelmedi bu 2. kural. Yani ben sadece fikrimi paylaşmak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Consul9

Consul9

Üye
Sanirim bu konu eski kural 2 varken açıldı ve Kural 2 değiştikten sonra onaylandı.Bu kural zaten değişti.Anlayisli olmanızı bekliyorum internette sayısız foto var ve bunlardan hangisinin yeni çekildiğini,hangisinin baska bir siteden kopyalandigini anlamak imkansız.Kimsenin haksız yere kaybetmesini veya kazanmasını istemem.Yeni kural sayesinde bir sorun kalmıyor bence.Sanirim bu konu da kilitlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sorun çözülmüş cevap gelene kadar :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Konu kilitlenebilir bu konuyu teee ne zaman açtım ne zaman onay geldi töbe yarabbi :D

- - - Eklendi - - -

Sanirim bu konu eski kural 2 varken açıldı ve Kural 2 değiştikten sonra onaylandı.Bu kural zaten değişti.Anlayisli olmanızı bekliyorum internette sayısız foto var ve bunlardan hangisinin yeni çekildiğini,hangisinin baska bir siteden kopyalandigini anlamak imkansız.Kimsenin haksız yere kaybetmesini veya kazanmasını istemem.Yeni kural sayesinde bir sorun kalmıyor bence.Sanirim bu konu da kilitlenebilir.
eski kural varken yazmıştım. Onay 2 gün sonra geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt