Bayan Arkadaşımız zaten durum anlaşıldıktan sonra yarışmadan çekildi...Keremerson arkadaşımızın dikkatsizligine verelim bırakında olsun bir sorumluluk aldı yarışmayı düzenledi en iyi şekilde sunmak için en azından yorgunlugu oldu o yorgunluk ona dikkatsizlik getirdi
Sonuçlar açıkladı Ercan abim 1 inci oldu Tebrik ediyorum.... Ben nasıl 26 oldum anlamıyorum neyse
bu arada kapancak konu varsa tartıştıgınız konuyu kapatıp kazanan üyelerimize tebrik yorumları atmanız daha olgun karşılanır
Bidahaki müdahalem mesajları silme şeklinde olmayacak.Konuyu batırmanın ne anlamı var???
Konu bidaha bu yöne giderse konu kapanacak hatta yarışmaların düzenlenemsi bile askıya alınabilir bunuda söylemek isterim...
bana oy verenlere teşekkür ediyorum arkadaşlar. bi gun bu avatarın işime yarayacağı hiç aklıma gelmezdi
puanlarımı ne zaman alıyorum...??
bu arada dikkatimi çekti dreamboys ile girls hep aynı puanları wermişler kopyaladınız heralde pusulaları....
bana oy verenlere teşekkür ediyorum arkadaşlar. bi gun bu avatarın işime yarayacağı hiç aklıma gelmezdi
puanlarımı ne zaman alıyorum...??
bu arada dikkatimi çekti dreamboys ile girls hep aynı puanları wermişler kopyaladınız heralde pusulaları....
Anlamamış olabilirim çok mu içler acısı durumum var ?
Tartışma Çıkarmak İçin Beni Teşvik Ediyorsun! Yarışma Taraflı Oldu Dedim Diye İlla gönderdiğim oy pusulasını burda gösterip kendini haklı mı çıkarmak istiyorsun ?
Ayrıca eski üyeler birbirine dayanışma yapmadı mı ?
bu sadece benim yorumum! Uzatma , yaşını belli etme!
Bir yorum için kalp kırmaya deymez o yüzden diyeceklerimi kısıyorum,herkese iyi akşamlar diliyorum!
Tartışma Çıkarmak İçin Beni Teşvik Ediyorsun! Yarışma Taraflı Oldu Dedim Diye İlla gönderdiğim oy pusulasını burda gösterip kendini haklı mı çıkarmak istiyorsun ?
Bir yorum için kalp kırmaya deymez o yüzden diyeceklerimi kısıyorum,herkese iyi akşamlar diliyorum!
kimsenin kimseye dayanışma felan yapmadı zevkelr ve renkler tartışılmaz avatarını beğenmiştir oylamıştır. aksini iddia edemessiniz. ayrıca yaş ile bu konunun hiç bir alakası yoktur. arkadaşımızınhaklıolması için illaki sizin oy pusulanızı göstermesine gerek yoktur. kendisi ön adım atıp bi organizasyon düzenlemiştir. Tebrik ediyorum. kızmak yerine sizde tebrik etmelisinz...
Evet, bir yorum için kalp kırmaya değmez; ama karşıdakiyle tartışmayı uzatmamak için "Uzatma , yaşını belli etme!" gibi sert ünlem cümleleri kurmamak ve aklın yaşta değil başta olduğunu bilmek gerekir.
Tartışmanın uzamayacağını umarak, size de iyi akşamlar diliyorum.
Evet, bir yorum için kalp kırmaya değmez; ama karşıdakiyle tartışmayı uzatmamak için "Uzatma , yaşını belli etme!" gibi sert ünlem cümleleri kurmamak ve aklın yaşta değil başta olduğunu bilmek gerekir.
Tartışmanın uzamayacağını umarak, size de iyi akşamlar diliyorum.