Maxicep 1.Türkçe Rap Bilgi Yarışması! 10 TL ÖDÜLLÜ! (Başladı)

hiphoplife

- - - Eklendi - - -

hadi bee internette ararken sitenin ismine bakmışım yanlışlıkla

- - - Eklendi - - -

Sıradaki soru.

Orochi

Üye
ya ayıp oluyor ama metin gece 1:30da soru soruyosun o saatte herkez uyuyor ayıp ama ya sil benim adımı yarışmadan cidden ayıp kardeşim ya

Orochi

Üye
kardeş biz hiç uyumayıp 1ay boyunca senin sorularınımı bekleyelim ? kafan estiği vakit soru soruyosun öyle işmi olurmuş hiç uyumayalım ozaman hep F5 yapıp duralım onumu istiyosun ?

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

Orochi

Üye
bizde diyoruzki belirli bi saat koy soruyu herkez görebilsin tek 1kişi var bütün hepsini yapmış daha 0 olan var etme böyle ya

tamam,o zaman tartışma yaratmayalım.Metin abi saatini söyleme ama en azından sabah 11:00 ile gece 23:00 arası falan olsun abi yani herkesin internete erişebileceği zamanlar olsun.Gece millet geç uyuyo sabah da kalkmak bilmiyo (ben dahil)

- - - Eklendi - - -

kardeş biz hiç uyumayıp 1ay boyunca senin sorularınımı bekleyelim ? kafan estiği vakit soru soruyosun öyle işmi olurmuş hiç uyumayalım ozaman hep F5 yapıp duralım onumu istiyosun ?

Aynen o durumdayım ben de kardeş.Bugün sırf sorulara yetişeceğim diye saat 5 te kalktım.Bugün de soru 13:00 gibi soruldu.Hay benim şansıma

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır, sorular 10.00 - 00.00 arası sorulacaktır sorular bundan sonra.

Ramatata

Üye
Heyecan kalmaz ama adil olacaksa o sekilde olsun ve bunu yarisan btn arkadaslara mail atin ki haksizlik olmasin

teşekkürler abi çünkü öteki türlü pek çok arkadaş yetişemiyor sorulara

- - - Eklendi - - -

Heyecan kalmaz ama adil olacaksa o sekilde olsun ve bunu yarisan btn arkadaslara mail atin ki haksizlik olmasin

Orası öyle heyecan olmayacak ama öteki türlü de sadece ikimiz cevaplayabiliyoruz genelde sitede konuya giren en çok biziz

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Soru 13: Kolera'nın ilk çıkardığı solo albümün adı nedir ve hangi yıl çıkmıştır?

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Solo albüm diyorum arkadaşlar.

2005 karantina embryo

- - - Eklendi - - -

hadi metin abi sıradaki soru

- - - Eklendi - - -

rekabet arttı,rakipler çoğaldı

- - - Eklendi - - -

2005 karantina embryo

- - - Eklendi - - -