Bilişim Profesörü Üye Orochi' Alıntı: valla ya en kolay soruları soruyosun metin hep biz yokken hemde . Genişletmek için tıkla ... aynen
Orochi' Alıntı: valla ya en kolay soruları soruyosun metin hep biz yokken hemde . Genişletmek için tıkla ... aynen
Bilişim Profesörü Üye Ramatata' Alıntı: Ya ben burada yatip burada kalkiyorum :eek::eek: Genişletmek için tıkla ...
Bilişim Profesörü Üye neyse arkadaşlar tamam konuyu çok fazla dağıtmayalım sıradaki soruyu bekleyelim.Metin abi sen de zamanını söyle şu soruların yaa çoğu kişi soruları kaçırıyor :
neyse arkadaşlar tamam konuyu çok fazla dağıtmayalım sıradaki soruyu bekleyelim.Metin abi sen de zamanını söyle şu soruların yaa çoğu kişi soruları kaçırıyor :
Metin MF Üye Konu Sahibi Soru 10: Hangisinin Techn9ne ile feati vardır? Ceza Killa Hakan Massaka Fuat Sirhot
Metin MF Üye Konu Sahibi kemalsen1999' Alıntı: ceza Genişletmek için tıkla ... 3 puan oldun Bundan sonra zor sorular başlıyor. Soru 11: Aşağıdaki şarkılardan hangisi Sagopa Kajmer'e aittir? Adalet Zor Yokuşlar Dualar Var İki Tanık Büyük Hatalar
kemalsen1999' Alıntı: ceza Genişletmek için tıkla ... 3 puan oldun Bundan sonra zor sorular başlıyor. Soru 11: Aşağıdaki şarkılardan hangisi Sagopa Kajmer'e aittir? Adalet Zor Yokuşlar Dualar Var İki Tanık Büyük Hatalar
-Emre Üye Metin' Alıntı: Bu gece daha soru yok. Genişletmek için tıkla ... Hep ben gelince yapıyon neyse sen bilirsin.
Metin' Alıntı: Bu gece daha soru yok. Genişletmek için tıkla ... Hep ben gelince yapıyon neyse sen bilirsin.
Metin MF Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: Hep ben gelince yapıyon neyse sen bilirsin. Genişletmek için tıkla ... valla alakası yok
emre641996' Alıntı: Hep ben gelince yapıyon neyse sen bilirsin. Genişletmek için tıkla ... valla alakası yok