dreamgirls
Üye
ozan bence sen azcık karıştırdın kuzenleriBeşiktaş maçının etkileri sürüyor ..![]()
Hemşire hanım çok dikkatle maçı seyretmişti zaten![]()
gibi geldi bana
ozan bence sen azcık karıştırdın kuzenleriBeşiktaş maçının etkileri sürüyor ..![]()
Hemşire hanım çok dikkatle maçı seyretmişti zaten![]()
gibi geldi bana
ozan bence sen azcık karıştırdın kuzenlerigibi geldi bana
![]()

Aklım iyice karıştı. 
Bak neden bozuntuya veriyon hemşire hanım dikkatle seyretmişti, ayrı ayrı mesajda yazmamak için öyle yazmıstımAklım iyice karıştı.
Bana![]()

maçı dikkatli izlediğine bakama hemşire hanım ortama uymak için öle bi bakılı kalmıştır ben onun aslan taraftarı olduğuna inanmıyorum bi ayağa kalkıp heycanlanmadı bile![]()

Kim çekti acaba bu fotoyu![]()

internet sorunu yaşıyor,yoksa kıyameti kopartırdıKim kızcak ki, hemşire hanım internete girmiyor bile![]()

bütün erkekler birlik oldunuz benimle uğraşıyosunuz ayıp ayıp
internette sorun var giremiyorum die maşallah arkamdan fotolar falan janberk sözüm sana yemekten sonra olanı anlatmiim buarada negativ o resim konulmıcaktı neden koydun onu
zaten maçta kafamıza attın şekeri bide resmi koymuşsun ayıp ayıp
ayrıca fanatik olmsamada bi galatasaraylıyım illa takım tutmak hoplayıp zıplayıp tezahurat yapmakla olmaz!!!!! 
hepnizi var yaaabütün erkekler birlik oldunuz benimle uğraşıyosunuz ayıp ayıp
internette sorun var giremiyorum die maşallah arkamdan fotolar falan janberk sözüm sana yemekten sonra olanı anlatmiim buarada negativ o resim konulmıcaktı neden koydun onu
ayrıca fanatik olmsamada bi galatasaraylıyım illa takım tutmak hoplayıp zıplayıp tezahurat yapmakla olmaz!!!!!
BU ARADA GÜLESİNCİM SAOLASIN BENİM YOKULUĞUMDA BENİ KORUMUŞSUN BUNLARA KARŞIII
TÜM ERKEKLERE![]()

alınmamak elde mi kardeşş..insan isim vererekalındım hiç bir şuçum yokken![]()
der.. demi yaa..
hepnizi var yaaabütün erkekler birlik oldunuz benimle uğraşıyosunuz ayıp ayıp
BU ARADA GÜLESİNCİM SAOLASIN BENİM YOKULUĞUMDA BENİ KORUMUŞSUN BUNLARA KARŞIII
TÜM ERKEKLERE![]()