Maxicep 1. Manisa buluşması....02/03/2008 pazar

Sponsorlu Bağlantılar

teomaxi

teomaxi

Üye
gaffur serviste
manisaya gelmeyenler eğlenceyi kaçırdı

manisaya geldiniz gittiniz yok oldunuz mesirmacunlar nasıldı eğlenmişsinizdir umarım inşallah diğer buluşmalarada gelirim

Ozan

Ozan

Admin
ozan bence sen azcık karıştırdın kuzenleri:) gibi geldi bana:ehe

Bak neden bozuntuya veriyon hemşire hanım dikkatle seyretmişti, ayrı ayrı mesajda yazmamak için öyle yazmıstım :nono::ehe Aklım iyice karıştı.

Bana :bann:

teomaxi

teomaxi

Üye
maçı dikkatli izlediğine bakama hemşire hanım ortama uymak için öle bi bakılı kalmıştır ben onun aslan taraftarı olduğuna inanmıyorum bi ayağa kalkıp heycanlanmadı bile :ehe:kop:

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Böyle sosyal aktiviteler insanı mutlu eder eğer herşey yolundaysa, belliki yolundaydı...
Nice buluşmalara şağlıklı bir şekilde.

Ozan

Ozan

Admin
maçı dikkatli izlediğine bakama hemşire hanım ortama uymak için öle bi bakılı kalmıştır ben onun aslan taraftarı olduğuna inanmıyorum bi ayağa kalkıp heycanlanmadı bile :ehe:kop:

:ehe:ehe:ehe

teomaxi

teomaxi

Üye
foto süper valla fotağrafçıyı tebrik ederim bu anı yakalması süperolmus:heyo:

Kuzen

Kuzen

Üye
Kim çekti acaba bu fotoyu :nono:

teomaxi

teomaxi

Üye
Kim çekti acaba bu fotoyu :nono:

fotoyu ceken belli ama ism vererek kuzen demeye gere yok cnm biraz düşünsün
acabakim çekti:sukur::heyo::bigstar::ehe

walla bu oto olmosa kimi kzdırırız helal olsun çekene bizi bu derten kurtardı bir süre bu olay
bize yeter

Ozan

Ozan

Admin
Kim kızcak ki, hemşire hanım internete girmiyor bile :(

dreamgirls

dreamgirls

Üye
bence korkun hepiniz...

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yandık desene hele benım kulak olayı dusunemıyorum:agla

Kuzen

Kuzen

Üye
Janberg sen bence bu son dönemlerini iyi geçir.Gez, toz, eğlen sayılı vakitlerini doyasıya yaşa :ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
hepnizi var yaaa:sopa:bütün erkekler birlik oldunuz benimle uğraşıyosunuz ayıp ayıp:off:internette sorun var giremiyorum die maşallah arkamdan fotolar falan janberk sözüm sana yemekten sonra olanı anlatmiim buarada negativ o resim konulmıcaktı neden koydun onu:destere: zaten maçta kafamıza attın şekeri bide resmi koymuşsun ayıp ayıp :sopa:ayrıca fanatik olmsamada bi galatasaraylıyım illa takım tutmak hoplayıp zıplayıp tezahurat yapmakla olmaz!!!!!

BU ARADA GÜLESİNCİM SAOLASIN BENİM YOKULUĞUMDA BENİ KORUMUŞSUN BUNLARA KARŞIII

TÜM ERKEKLERE:bann:

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
hepnizi var yaaa:sopa:bütün erkekler birlik oldunuz benimle uğraşıyosunuz ayıp ayıp:off:internette sorun var giremiyorum die maşallah arkamdan fotolar falan janberk sözüm sana yemekten sonra olanı anlatmiim buarada negativ o resim konulmıcaktı neden koydun onu:destere: zaten maçta kafamıza attın şekeri bide resmi koymuşsun ayıp ayıp :sopa:ayrıca fanatik olmsamada bi galatasaraylıyım illa takım tutmak hoplayıp zıplayıp tezahurat yapmakla olmaz!!!!!

alındım hiç bir şuçum yokken :P::bann:

Kuzen

Kuzen

Üye
Evet Janberg ve Negative sizleri eshefle kınıyorum.:nono::sahan::P:

Ben olsam senin yerinde Dreamnurse yemekten sonra olanları açıklardım
:P:

Ozan

Ozan

Admin

:agla:agla:agla:agla:agla:agla

Resimi ben çeksem ve koymayacağım deseydim, koymazdım emin olabilirsin Esracım :)

Kuzen çekmişti ve koymuş, ama kötü çıktığını düşünmüyorum :oke:

Üst Alt