Maxicep 1. Manisa buluşması....02/03/2008 pazar

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
izmirden yola çıkmışlar geliyorlar,bende birazdan çıkçam karşılamaya...:heyo:
ben çıkıyorum,akşama görüşmek üzere:bigstar:

unlucky

Üye
eee neden kimse yazmıyor ne oldu ne bittii anlatın yaaa

teomaxi

teomaxi

Üye
manisa buluşması süperdi hepinizi tanıdığmasevindim

--------------- Ekleme ---------------

manisa buluşmasıda tüm üyeler teşekkürler eğlendik güldük tanıştık tanıştıştığımıza cok sevindim

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
diğer resimler 1 saat sonra...

CanceR

CanceR

Üye
ya sorması ayıp o boynunuzda asılı olanlar ne :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bence süper bir bulusmaydı bu organızasyonu yapan ugur arkadasıma tesekkur edıyorum bjk macını ızledık arkadaslarla zaten yarısı gslıydı ama yendık :):) benı arabadan atıcaklardı az kalsın izmire gelırken::):)

Quattro

Quattro

Üye
Organizasyon süperdi çok eğlenceli vakit geçirdik.Herkeze teşekkürler.

mervecan

mervecan

Üye
bencede böcümmm hernekaadarr hepsinde bulunamasamda kalbimm sizinleydii vee herkesle tanıştığıma memnun oldumm

Ozan

Ozan

Admin
Organizasyon çok güzeldi evet, buluşmaya katılan herkese, bizi yeni arkadaşlarla tanıştırdıkları ve farklı bir ortamda misafir olarak çok güzel bir şekilde ağırladıkları için çok teşekkürler.

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Gülesin kuzenime çok teşekkür ederim böyle bir buluşma için.Kendisini tebrik eder,başarılarının devamını dilerim....Gelen herkese tşk.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

mervecan

mervecan

Üye
negative bendee tümm maxi halkı önündee biras demogoji yapayımm :) hepinize teşekkür ediorumm geldiğinis için hepinisi tanımakla çook memnun oldumm yanlış bi laf ettiysemm affola dreamboys sanada çook mersii hepinis ii ki varsınıss

böcümm resimlerr nerdeeeeee

Nazy

Nazy

Üye
Ozan

Ozan

Admin
negative bendee tümm maxi halkı önündee biras demogoji yapayımm :) hepinize teşekkür ediorumm geldiğinis için hepinisi tanımakla çook memnun oldumm yanlış bi laf ettiysemm affola dreamboys sanada çook mersii hepinis ii ki varsınıss

böcümm resimlerr nerdeeeeee
Seni buluşmada kızdırdım biraz, kusura bakma ama sevmedigimden degil ummarım yanlıs anlamadın :deal:

Nazy

Nazy

Üye
şu kızın ismini yanlış yazmışlar dream nobre:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Beşiktaş maçının etkileri sürüyor .. :)
Hemşire hanım çok dikkatle maçı seyretmişti zaten :coold:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
şu kızın ismini yanlış yazmışlar dream nobre:ehe
ah uğur ahh... gıcıklığına yaptın, biliyorum ben...:islik:ehe
kız koyu fenerli, akşam galatasaraya tezahürat yaptı, yenildi diye üzüldü... senin yaptığına bak, ÇOK AYIP...:P:

Üst Alt