dreamboys69 Üye Konu Sahibi Kuzen' Alıntı: Bende Uğura güvenerek mayo mu da alacağım Genişletmek için tıkla ... al tabiki,havuzun orda beklerken iki dalış yaparız
Kuzen' Alıntı: Bende Uğura güvenerek mayo mu da alacağım Genişletmek için tıkla ... al tabiki,havuzun orda beklerken iki dalış yaparız
dreamboys69 Üye Konu Sahibi şimdiden söylemek istedim; gelcektim,etçektim,çok istiyordum,yan geldim,çamura battım,şarzım bitti,karnım acıktı,tarihi şaşırdım,yolu bulamadım gibi mazeret gösterenler olcaktır.buradan saygılarımızı iletelim şimdiden!!!
şimdiden söylemek istedim; gelcektim,etçektim,çok istiyordum,yan geldim,çamura battım,şarzım bitti,karnım acıktı,tarihi şaşırdım,yolu bulamadım gibi mazeret gösterenler olcaktır.buradan saygılarımızı iletelim şimdiden!!!
dreamgirls Üye ya uğur zaten doğuştan yanık, tarzan... bence pek güvenmeyin... şu an dışarda felaket rüzgar var, inş yarın güzel olur da kısakollu gelenleri ittiririm havuza, sonra da zabıtaya bi "alo" çok zor olmaz...
ya uğur zaten doğuştan yanık, tarzan... bence pek güvenmeyin... şu an dışarda felaket rüzgar var, inş yarın güzel olur da kısakollu gelenleri ittiririm havuza, sonra da zabıtaya bi "alo" çok zor olmaz...
elmyra Üye Bu tarz bahaneler muhakkak olacaktır yana yattım, camura battım, ayağım taşa takıldı, güneşli havada gölgede kaldım diyenlerden kanaat notu kıracaz haberiniz olsun Birde burdan duygu sömürüsü yapayım negative gelmicem demiş ama o söz verdiyse muhakkak gelir
Bu tarz bahaneler muhakkak olacaktır yana yattım, camura battım, ayağım taşa takıldı, güneşli havada gölgede kaldım diyenlerden kanaat notu kıracaz haberiniz olsun Birde burdan duygu sömürüsü yapayım negative gelmicem demiş ama o söz verdiyse muhakkak gelir
dreamboys69 Üye Konu Sahibi bahaneli şekilde gelmeyenler size sesleniyorum,bahane üretmenize gerenk yok!kimseyi zorla getirtmiyoruz...isteyen gelir(bakınız izmirden gelenler)
bahaneli şekilde gelmeyenler size sesleniyorum,bahane üretmenize gerenk yok!kimseyi zorla getirtmiyoruz...isteyen gelir(bakınız izmirden gelenler)
dreamboys69 Üye Konu Sahibi Maxicep 1. Manisa buluşması....02/03/2008 pazar yer:Manisa 8 eylül havuzu önünde saat:14:00
elmyra Üye negative servis cekecek duyrulur 12:30 da bornovadan kalkıyo servis Manısaya bir iki manisaya bir iki binmeyen kalmasın
negative servis cekecek duyrulur 12:30 da bornovadan kalkıyo servis Manısaya bir iki manisaya bir iki binmeyen kalmasın
dreamboys69 Üye Konu Sahibi manisada yagmur yagma ihtimali çok yüksek siyah bulutlar var,hava sıcaklıgı güzel 17derece
JaNbErG Emekli Yönetici gitmesekmi acaba kuzen baksana yagmurlu haba harbıdende iştahı kacıyor insanın
Kuzen Üye Giyin sen giyin ben sonra sana haber veririm --------------- Ekleme --------------- Bende kaçtım yavaştan bornovaya gidiyorum haydi kalın sağlıcakla
Giyin sen giyin ben sonra sana haber veririm --------------- Ekleme --------------- Bende kaçtım yavaştan bornovaya gidiyorum haydi kalın sağlıcakla