Kerim. Üye lordufuk' Alıntı: Yahu kardeşim turkcell in telefonları iyi değil şahsen etrafımdakiler kullandı 1 ay sonra pert N8 biraz eski olabilir ama daha iyi işini görür kardes Genişletmek için tıkla ... Niye bir ay sonra pert?
lordufuk' Alıntı: Yahu kardeşim turkcell in telefonları iyi değil şahsen etrafımdakiler kullandı 1 ay sonra pert N8 biraz eski olabilir ama daha iyi işini görür kardes Genişletmek için tıkla ... Niye bir ay sonra pert?
mcnpl4 Üye umut1739' Alıntı: 8mp var hatırlatayım bu arada orumlar için çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... evet ben de belirttim zate. 5 bile yeterken 8 gayet iyi dedim kisaca
umut1739' Alıntı: 8mp var hatırlatayım bu arada orumlar için çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... evet ben de belirttim zate. 5 bile yeterken 8 gayet iyi dedim kisaca
Cihanî Sultan Üye Kesinlikle Maxi Pro 5 diyeceğim ama kamera&diğer multimedia önemliyse N8 bu iki konuda ileridir.Diğer her şey için MaxiPro 5. - - - Eklendi - - - caglar b' Alıntı: maxipro5 i de haunwei(yanlış yazmış olabilirim) yapıyorsa 2.el n8 daha mantıklı sanki Genişletmek için tıkla ... Huawei.
Kesinlikle Maxi Pro 5 diyeceğim ama kamera&diğer multimedia önemliyse N8 bu iki konuda ileridir.Diğer her şey için MaxiPro 5. - - - Eklendi - - - caglar b' Alıntı: maxipro5 i de haunwei(yanlış yazmış olabilirim) yapıyorsa 2.el n8 daha mantıklı sanki Genişletmek için tıkla ... Huawei.
avcitalip Üye abicim n8 in iki tane üstünlüğü var birincisi nokia olması diğeri 12 MP kamerası olması onun dışında maxipro5 in herşeyi daha iyi cihazların kıyaslaması : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abicim n8 in iki tane üstünlüğü var birincisi nokia olması diğeri 12 MP kamerası olması onun dışında maxipro5 in herşeyi daha iyi cihazların kıyaslaması : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avcitalip Üye El-CD' Alıntı: Ben N8'i tercih ederdim Genişletmek için tıkla ... Nokia diye değil mi ?
El-CD Üye TALIPAVCI' Alıntı: Nokia diye değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Yok bea Nokia uzak dursun ama zorunda kalsaydım N8 alırdım tam benlik uygulamaları hariç Bir de yavaşlığı
TALIPAVCI' Alıntı: Nokia diye değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Yok bea Nokia uzak dursun ama zorunda kalsaydım N8 alırdım tam benlik uygulamaları hariç Bir de yavaşlığı
avcitalip Üye El-CD' Alıntı: Yok bea Nokia uzak dursun ama zorunda kalsaydım N8 alırdım tam benlik uygulamaları hariç Bir de yavaşlığı Genişletmek için tıkla ... flash player'ı da olsa aslında fena olmazdı
El-CD' Alıntı: Yok bea Nokia uzak dursun ama zorunda kalsaydım N8 alırdım tam benlik uygulamaları hariç Bir de yavaşlığı Genişletmek için tıkla ... flash player'ı da olsa aslında fena olmazdı
avcitalip Üye El-CD' Alıntı: Aynen Benim eski c7 sadece youtube , maxi ve face'e girebilirdi Genişletmek için tıkla ... maxicep'e giriyormuydu o ? : bendeki c6-01 yarım saatte açıyordu
El-CD' Alıntı: Aynen Benim eski c7 sadece youtube , maxi ve face'e girebilirdi Genişletmek için tıkla ... maxicep'e giriyormuydu o ? : bendeki c6-01 yarım saatte açıyordu
Esendağlı Üye Ben N8 kullanıyorum memnunum,ama sen andrid cihaz kullanabilirim diyorsan Huawei bir adım önde,karar senin dostum
Ben N8 kullanıyorum memnunum,ama sen andrid cihaz kullanabilirim diyorsan Huawei bir adım önde,karar senin dostum
incitemfm Üye umut1739' Alıntı: n8 hdmı ile bi adım önde maxipro5 te android ile bi adım önde ikiside önde Genişletmek için tıkla ... hdmı adaptör denen birşey var
umut1739' Alıntı: n8 hdmı ile bi adım önde maxipro5 te android ile bi adım önde ikiside önde Genişletmek için tıkla ... hdmı adaptör denen birşey var
avcitalip Üye incitemfm' Alıntı: hdmı adaptör denen birşey var Genişletmek için tıkla ... maxipro da otg var mı ? ne olursa olsun benim için herzaman maxipro5 n8 den daha iyidir bir kere maxipro5 android bu bile üstünlüğünün bir simgesidir
incitemfm' Alıntı: hdmı adaptör denen birşey var Genişletmek için tıkla ... maxipro da otg var mı ? ne olursa olsun benim için herzaman maxipro5 n8 den daha iyidir bir kere maxipro5 android bu bile üstünlüğünün bir simgesidir
MoonLife01 Üye umut1739' Alıntı: n8 hdmı ile bi adım önde maxipro5 te android ile bi adım önde ikiside önde Genişletmek için tıkla ... Hdmi tvye bağlayinca tv kumandasi ile teli kontrol edebiliyormu?
umut1739' Alıntı: n8 hdmı ile bi adım önde maxipro5 te android ile bi adım önde ikiside önde Genişletmek için tıkla ... Hdmi tvye bağlayinca tv kumandasi ile teli kontrol edebiliyormu?