Maxi Power Adını Değiştiriyoruz! Yeni CFW'nin İsmini Siz Belirleyin [Anket Hazırlıyoruz]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Destan-ı ÇANAKKALE, yada SADECE ÇANAKKALE, Bordo Türk, Gılgamış, ilk aklıma gelenlerden.

----------Eklendi @ 14:36:14 ---------- Yazıldı @ 14:13:33 ----------

Battal Gazi, Yeni Çeri, Mimar Sinan, Hazerfan, FSM(Fatih Sultan Mehmet), Genç Osman, Nasrettin Hoca, Dede korkut, Yunus Emre, Köroğlu, Ulubatlı Hasan, Hamza Çavuş, Yıldırım (Beyazıt), Atilla, Kanuni, Piri Reis, Turan, Fırtına, Mevlana, Seyyit (onbaşı), Timur, Tonyukuk, Anafarta, Vatan, Ulus, AYYILDIZ, HİLAL, Farabi, Ayasofya, topkapı, Eşrefoğlu, Kaçgar, Ilgaz, Kapadokya, Hasankeyf, Nizamül Mülk, Keykubat, Göktürk, Burak, .... Arkadaşlar size mantıklı gelenleri listeye ekleyebilirsiniz. Yorum yapacak arkadaşlarda bu listeden hoşlarına gidenleri seçebilirler.
 

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Önerilerinden birkaçını ekledim.
 
benım 1. Sayfadaki mesajım niye silındı kötü bişi demedımki

----------Eklendi @ 15:20:21 ---------- Yazıldı @ 15:18:40 ----------

sadece ' smıly ını kullandım bu damı yasak artık
 
Arkadaşlar cfw ismi mesela ayyıldız oldu diyelim VEYA gibi açılış yada kapanış ekranı resmi konulabilir. çanakkale 1918 oldu diyelim gibi bi açılış ekranı olabilir. yani konulan isim ile açılış ekranındaki görüntü birbirini tamamlar. tabi bu bir fikir, katılanda olur katılmayanda ama bi göz atmanızı öneririm. Birde bu grup sıkı bir grup oldu, eğer ortak çallışmaları devam edecekse kendilerine bir isim (marka) bulurlarsa yapacakları tüm cfw lerdede bu ismi kullanarak bir marka haline gelirler. resimlerimde örnek olarak koydum, tabi grup bu ismi kendisi belirleyecek benimki sadece bir fikir vermesi için.
 
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Marka isim olacak zaten bu ankette seçilecek olan isim. Yaptığın öneri için teşekkür ederim. Zaten böyle şeyler düşünüyoruz. CFW nin görsel editörü benim.

Marka ismi siz seçeceksiniz.
 
Biri şikayet etmiş.

iyide kim ? Herhalde beni çekemeyen biri var buralarda veya bana gıcık olan biri.Şu smily '' ben çogu yerde kullanırım hiçbir şekilde silinmedi şimdiye kadar tartışmada bile silmediler.Biri şikayet etmiş Şeref abi de silmiş okumamışmı acaba ? O smıly ın anlamı düşünmek anlamına geliyor.Neyse herhalde yanlış anladılar kötü bişi sanıp sildiler.Öyle olsun bakalım
 

pelush01

Üye
diğer isim önerim sanırm gözden kaçmış

önerilerim %100 TR ve +90
düzelitilirse sevinirim.
 
TCK ( TÜRK cfw Kuvvetleri) olsun bence güzel uymuş
 
TürkçeTelefonYazılımı olsun
 
Nizam-ı Sistem

Düzenlenmiş sistem anlamında

Yada

Nizam-ı Şaheser
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...