Maxi Modern Combat 3!

Sponsorlu Bağlantılar

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Saat 15:00 da oyuna gelecek var mı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Peki bekliyorum.

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Bulamıyorum. :(

cukuleaks

Üye
Gençler durumlar nasıl ne alemdeyiz ? Leveli 20 den yüksek olanlar elleri görelim :teslimol:

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
38 :d

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ya konuyu imzanızada ekleyin. hani bu android genel destekteyken olan muhabbet nerde konu kapandı felanmı sanıyolar?

cukuleaks

Üye
Aynen ha imzayada ekliyelim. Bu arada gençler bişe dicem.Benim bu ksama sorunum vardı sonunda çözdüm. Hatta öle bişe buldumki 15 dkdır oynuyorum nokta kadar lag bile girmedi. Kasma felan 0. 60 fpsye çıkarıor hatta. Link atıom. PRogram '' Game Booster'' aşırı kaliteli ve ben bi işe yaramaz sandım ama iyikide denemişim canavar gibi yapıor oyunları. Link burda (konuya eklenirse iyi olur :D ) :

- - - Eklendi - - -

ya konuyu imzanızada ekleyin. hani bu android genel destekteyken olan muhabbet nerde konu kapandı felanmı sanıyolar?
Uuncu imzalar sana gelsin ;) :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Aynen ha imzayada ekliyelim. Bu arada gençler bişe dicem.Benim bu ksama sorunum vardı sonunda çözdüm. Hatta öle bişe buldumki 15 dkdır oynuyorum nokta kadar lag bile girmedi. Kasma felan 0. 60 fpsye çıkarıor hatta. Link atıom. PRogram '' Game Booster'' aşırı kaliteli ve ben bi işe yaramaz sandım ama iyikide denemişim canavar gibi yapıor oyunları. Link burda (konuya eklenirse iyi olur :D ) :

- - - Eklendi - - -

Uuncu imzalar sana gelsin ;) :D

o program benim bilgisayarda çok işe yarıyor. benim bilgisayarda zaten malum :D
telefondada iyidir heralde.

cukuleaks

Üye

o program benim bilgisayarda çok işe yarıyor. benim bilgisayarda zaten malum :D
telefondada iyidir heralde.
Benim pcde bi işe yaramadı malum pcyide overclockladım geçen gün. Ama telde süper oldu. neyse , şu imzalarla gb linkini biran önce eklesin fec! :D

ekorotti

ekorotti

Üye
Yine yuklettiriceksiniz bana bu oyunu :banghead:

Takipçi Satın Al

Üst Alt