Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gençler durumlar nasıl ne alemdeyiz ? Leveli 20 den yüksek olanlar elleri görelim
FeC!
Üye
Konu Sahibi
38 :d
Mobilator
Emekli Yönetici
ya konuyu imzanızada ekleyin. hani bu android genel destekteyken olan muhabbet nerde konu kapandı felanmı sanıyolar?
cukuleaks
Üye
Aynen ha imzayada ekliyelim. Bu arada gençler bişe dicem.Benim bu ksama sorunum vardı sonunda çözdüm. Hatta öle bişe buldumki 15 dkdır oynuyorum nokta kadar lag bile girmedi. Kasma felan 0. 60 fpsye çıkarıor hatta. Link atıom. PRogram '' Game Booster'' aşırı kaliteli ve ben bi işe yaramaz sandım ama iyikide denemişim canavar gibi yapıor oyunları. Link burda (konuya eklenirse iyi olur ) :
Aynen ha imzayada ekliyelim. Bu arada gençler bişe dicem.Benim bu ksama sorunum vardı sonunda çözdüm. Hatta öle bişe buldumki 15 dkdır oynuyorum nokta kadar lag bile girmedi. Kasma felan 0. 60 fpsye çıkarıor hatta. Link atıom. PRogram '' Game Booster'' aşırı kaliteli ve ben bi işe yaramaz sandım ama iyikide denemişim canavar gibi yapıor oyunları. Link burda (konuya eklenirse iyi olur ) :