Maxi Komedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Mizah - Eğlence - Fıkra

Mevcut bölümde yayımlayacağınız konular, paylaşımlarınız varsa açabilirsiniz.
Konu içeriğine, paylaşım çokluğuna bakıp alt kategori olarak bölüm oluşturabiliriz.

Şimdi biz 10 video urasir koyariz siz dersiniz yeteri seviyeye ulasmadi. Bizim icin 10 video demek nekadar cok emek demek.

Konu coklugundan kastınız nedir ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Şimdi biz 10 video urasir koyariz siz dersiniz yeteri seviyeye ulasmadi. Bizim icin 10 video demek nekadar cok emek demek.

Konu coklugundan kastınız nedir ?
İsmail orası sadece üyelerin oluşturduğu videolardan ibaret olmayacak ister üye yapsın ister başkası orası parody başlığı e internette tonlarca parody var yani konu sayısında problem yok..
Reşwan adminim diyor ki: Siz paylaşmaya başlayın biz yoğunluğu gördüğümüz anda açarız e madem öyle bizde başlayalım o zaman (;

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Başlayalım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Benim Parody konuma dokunma ondakileri ben dağıtıcam :naughty:

- - - Eklendi - - -

Evet Parody'ler yağmaya başlamıştır :oke:
Reşwan hocam Mizaha girince açtığım konulara bak birde diğer açılan konulara bak aradaki farkı göreceksin mizaha Komik Taklitler olarak yepyeni bir soluk getirdik şuan itibarı ile İsmail'le :oke:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Benim Parody konuma dokunma ondakileri ben dağıtıcam :naughty:

- - - Eklendi - - -

Evet Parody'ler yağmaya başlamıştır :oke:
Reşwan hocam Mizaha girince açtığım konulara bak birde diğer açılan konulara bak aradaki farkı göreceksin mizaha Komik Taklitler olarak yepyeni bir soluk getirdik şuan itibarı ile İsmail'le :oke:

Okul olmasa varya off ki ne off :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...