Maxi Komedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Maxi Komedi
Maxicepte böyle bir bölüm olması güzel olmazmı ? Maxiceplilerin kendi yaptığı videolar? Şuan için arşivde 6-7 ye yakın video var galiba :) Hem böyle bir bölüm açılsa devamıda gelir diye umuyorum. Kendi sitemize forumumuza has birşey olur. Güzel olmazmı ?

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Maxi komedi bunu bir yerden hatırlıyorum sanki :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
tarxhn

tarxhn

Üye
banada bir yerden tanıduk geldi :ehe:

- - - Eklendi - - -

banada bir yerden tanıduk geldi :ehe:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
olabilir

tarxhn

tarxhn

Üye
banada bir yerden tanıduk geldi :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Komedi belki olmayabilir mesela şarkı yapıp paylaşanlar falan oluyor tamam Esra ile Pınar'ın yaptığı duble komedi ama :d: her zaman bu olmayabilir daha farklı bir isim olmalı bence:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
Komedi belki olmayabilir mesela şarkı yapıp paylaşanlar falan oluyor tamam Esra ile Pınar'ın yaptığı duble komedi ama :d: her zaman bu olmayabilir daha farklı bir isim olmalı bence:)
evet bazen belki dramlarda olabilir neden olmasın :oke:
Hayatın içinden maxi (live) mesela :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Mizah - Eğlence - Fıkra

Bölümümüz zaten burası.. Buranın sadece ismi
Mizah-Eğlence-Fıkra-Komedi olarak değişirse öneriye uygun bir yer olur çıkar..

- - - Eklendi - - -

evet bazen belki dramlarda olabilir neden olmasın :oke:
Onlarda yine örnekteki gibi kendi bölümüne paylaşılabilir.. Mesela ben içecek tarifi çektim İçecek Tarifleri'ne koydum..

- - - Eklendi - - -

Diyorsanız ki ben tüm videolarımı bir yerde toplayacağım, Otobiyografi zaten bunun için. :)

- - - Eklendi - - -

Yinede adminlerimiz öneriye sıcak bakarsa Konu Dışı'na ''Kendi Videolarınız''(yada daha uygun bir başlık düşünülebilir fikriniz varsa) şeklinde alt başlık açılarak üyelerin bizzat çekmiş oldukları videolar buraya toplanabilir tabiki
ilk etapta kategori ayrımı yapılmadan .. Bakıldı ki ilgi büyük, o zaman kendi içinde kategorilenebilir..

- - - Eklendi - - -

Ama ikinci seçenekte abartılıp, sokaktaki kediyi, ağaçtaki kuşu, gökteki yıldızı çekip kendi videolarınız bölümü basitleştirilebilirde. Bu durumda da o bölüm amacı dışına kaymış olur.. Bu ihtimal göz önüne alındığında, belli bir olgunluğa kadar ilk seçenek daha mantıklı.. Ki, bu videoların devamlı olup olmayacağı şuan anlaşılamaz..

Gübreyi görelim, tarlayı sonrada buluruz.. :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bende şimdiden 6 tane video var komedi olarak . 4-5 tane video anlatımı var.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Adminler bakmıyor galiba. Nerdeyse 4 gün geçti.

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Konuyu onaylayan zaten admin

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Görüşüp karar veriyorlar zaman alması doğal dir

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Ama önerin iyi

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bence olması lazım yani.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
hala bir cevap yokmu?

ANIL

ANIL

Admin
Mizah - Eğlence - Fıkra bölümü var zaten. Aynı amaca sahip 2 farklı bölümün olması anlamsız olur. ''Komedi'' kelimesi pek güzel gelmiyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Mizah bölümüne "Sizden Gelenler" diye bir alt kategori açılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Mert'in önerisinin eşliğinde harika bir harmanlama geldi aklıma:
Öneride açılması istenilen alt başlığın amacı ne? Ti'ye alınmış herhangi bişeyler..
Nedir bunlar? Mesela benim yaptığım bir videonun başka biri tarafından tiye alınması dalga geçilmesi :)
Buna ingilizcede Parody deniliyor türkçe karşılığı komik taklit oluyor..
Şimdi Mizah bölümümüzde karikatürler - fıkralar - espriler vs yer alıyor.. Önerideki konu ise gerçekten bu bölümden bir açıdan ayrılıyor..
Evet bencede Mizah'ın altına Parody yada Komik Taklitler şeklinde bir başlık açılmalı :oke:
Örneğin şuan Parody evi diye bir konum var ve gerçekten mizahın içerisinde bunu klip klip paylaşsam olmaz çünkü herkes ne anlatmak istediğini anlayamaz içeriği belli değil ki..
Ama işin içine taklit diye bir başlık girdiği anda bunun bir kliple bir filmle yada bir şovla dalga geçilmiş tiye alınmış bir şey olduğu anında kavranır.. Çünkü piyasada gerçekten azımsanmayacak şekilde parody videosu var ki kendi yapacaklarımız bunun yanında devede pire..
Evet şuan bu şekilde öneriye %100 katılmış bulunuyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Mizah - Eğlence - Fıkra

Mevcut bölümde yayımlayacağınız konular, paylaşımlarınız varsa açabilirsiniz.
Konu içeriğine, paylaşım çokluğuna bakıp alt kategori olarak bölüm oluşturabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...