Ne Gibi Meselabanada bulun bir şey...![]()

Ekliyorumben mezarcı olmak istiyorum![]()

Valla Ordakilerden Biride Olabilirsin Veya Gerçek Hayatta Yapıtığın Bi Meslek Varsa O Veya Hayalindeki Meslek Olabilir Bizde Sınır YokBen ne olayım bulamadım yardım edin

Abi Şehre Ne İhtiyaç Var Zaten Baya Büyük Olcaz Hissediyom Kasaba İçi ÇalışırsınBende kasabanın şoförü olayım şehre götürür getiririm kasaba sakinlerini

Var Bi Tane Çöpçümüz Temizlik Müdürü Diye Kayıt Ettik Ama İsterse Onuda Yaparız Sıkıntı Yok Kadrolar BoşÇöpçü varmı yoksa Ahmeti çöpçü yapın benim manavın önünü süpürsün![]()

tamam dükkanın önüde olsa yabancı olmasın, tanıdık her zaman iyidir sahip çıkar dükkana...Var Bi Tane Çöpçümüz Temizlik Müdürü Diye Kayıt Ettik Ama İsterse Onuda Yaparız Sıkıntı Yok Kadrolar Boş![]()

Ya Dükkan Boş Baksana Kimse Gelmiyo Geceleri Sabahta Ben Satmayacam Provoke
tamam dükkanın önüde olsa yabancı olmasın, tanıdık her zaman iyidir sahip çıkar dükkana...![]()

tam benlik mi![]()
gece uykundan fedakarlık yapıp bizi uyandıracaksın işte iyi insansın ya o yüzden şey ettiydim 
Hayırlı Olsun EkledimBeni pilot olarak yaz ustayarına formamla geliyorum
![]()

Helal Abi Tek Başına Zor Olmayacak MıTamam hat açtım yeni kasabanın bir ucundan diğer ucuna.Tek minibüs bana ait.Tek fiyat her yer 1.5tl![]()