Maxi Kasaba :))

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye

bu yollada kendini affettirip beraat edecen değil mi çakaall :d:
aslında iyi fikir bekle biraz ben üstlerimle konuşuyum dönerim birazdan...
-alo... Alo..Komutanım bizim seri katil varya hani çakma vin diesel olan o teröristlerle ben ilgileniyim diyor...
-tek başına ne yapabilir ki
-walla bilmiyoorum komutanım kendime has yöntemlerim var diyor boşunamı seri diyorlar bana diyor napalım izin verelim mi
- verelim gitsin bizim için daha iyi olur kim ölürse ölsün bizim çıkarımıza sonuçta :)
- emredersiniz komutanım ben kendisine iletirim...eğer hani olurda sağ dönerse ne yapacaz komutanım
- düşündüğün şeye bak mamiciğim sık kafasına gitsin bide katile ödül mü vercez...
- emredersiniz komutanım... Ya komutanım kaç yıldır buralarda sürünüyorum tayinimi bir türlü veremediniz inanın ki gına geldi artık bu insanlarla uğraşmaktan lütfen artık daha merkezi bi yere gitmek istiyorum
- sie lan sanamı sorcaz istediğimiz zaman tayinini veririz kapa çeneni ikinci bi emri bekle
- emredersiniz komutanım... Dıdıt dıdıt... Orrrrrrros.... çocuğu devleti soyup soğana çevirdiniz be ..nenin evladı

müjdemi isterim xxx... Senin için izini kopardım üstlerimden dedim çok babayiğit adamdır kendisi hepsini tek başına haklar dedim onlarda izin verdiler... Hatta inşaallah sağsalim dönersen maddi ve manevi bir sürü ödül bekliyor seni şimdi söylemiyim sürpriz olsun :kop2:

maddi ödüller ihtiyacı olanlara dağıtılabilir ben beretta mı desert eagle mı ve sniper ımı alıp gidiyorum :bye2:

otostopçu

otostopçu

Üye
Alırım hepsini nezarete :) Yargı organı falan laz şimdi :)
Ulke olalım biz en iyisi :d:

- - - Eklendi - - -

:disko: Vuhuuu :d:

- - - Eklendi - - -

İmamımız da var :d:

300-500 300-500
fişne fotka fişne fotka

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben hâlâ kendime iş bulamadım

FeC!