Max. RAM DEĞERLERİNİZ

Sponsorlu Bağlantılar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çüşünüz :D

hangi cfw bu ? :naughty:

kendi modladığım orijinal fw ayrıca c6 yazılımındada 66 mb ye kadar ulaştım aryıca 80 mb bile gördüm 90 mb nin peşindeyim bi mod uygulucam 90 mb ye kadar çıkabilir ama kesin demiyorum

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kendi modladığım orijinal fw ayrıca c6 yazılımındada 66 mb ye kadar ulaştım aryıca 80 mb bile gördüm 90 mb nin peşindeyim bi mod uygulucam 90 mb ye kadar çıkabilir ama kesin demiyorum

o modu paylaşabilrmsn peki, ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
o modu paylaşabilrmsn peki, ?
bi deniyeyim eğer olursa paylaşırım bu arada 52 mb lik yazılım kullanıyorum telefonu yoğun kullanmama rağmen şarj 10 saat dayanabiliyor çünkü sistemin yarısı kaldırılmış durumda overlock olsa işlemcisini 600 mhz yapabilirim

keko9

Üye
mehmet_can01 kardesım paylasırmısın fw nı ?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bari modu paylaşsan ?

keko9

Üye
neden paylasmıyosun kı abı sonucta guzel bı fw yapmıssın bızde yararlanalım

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
neden paylasmıyosun kı abı sonucta guzel bı fw yapmıssın bızde yararlanalım

fw paylaşmicam bunun için yemin ettim zaten bu işi bıraktım sadece gerekli ayarı veriyorum mod cpu modudur ayar çekiyorum her fw de olmaz 42 fps ekran yenileme hızı kullanıyorum

keko9

Üye
sen bılırsın yapıcak bıseyımız yok

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia C5-03 Hacksiz 59 MB (60 da yapmaya çalışıcam :D)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Açılışta 62 ile açılıyo sonra 45-50 arası kullanıyorum.. Arka planda çalışan çok pro. Olduğu için :)

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
orjinal fw en fazla 70 mb normal 58-60 jbaktaskman ve ramblow ile simdi cepten giriyorum pc ye gecince resim koycam

----------Eklendi 20.05.2011 @ 00:22:14 ---------- Yazıldı 19.05.2011 @ 23:44:57 ----------

nasil

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Rekorumu Yeniledim Maximum 63 MB :d: :d: :d:

----------Eklendi @ 11:17:42 ---------- Yazıldı @ 11:17:12 ----------

:oke: :oke: :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye

Rekorumu yeniledim :D Hacksiz C5-03 3 Uygulama çalışıyor 61,7 MB.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Rekor Bende Galiba 76.01 MB :ehe

travolta61

Üye
56 mb nasıl oluyor ya haritaları falan hep sildin mi ne yaptın paylaşırmısın bende yapayım 45 mbbenimde en fazla

Takipçi Satın Al

Üst Alt