max 800-900 tl hangi telefonu önerirsiniz yardım edin kararsızımm!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
max 800-900 tl hangi telefonu önerirsiniz yardım edin kararsızımm!!!!
yardım edin arkadaşlar kararsızım aklımda samsung galaxy s i9000 var bu telefondan başka ne önerirsiniz :bilmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
LG Optimus Black (P970) öneririm Samsung Galaxy Ace S5830 Samsung S8530 Wave II htc olarakda HTC HD mini derim beşide harika telefon ama ve wawe 2 öne çıkıyor ama android değil bada os kullanıyor bence wawe 2 burdan bakabilirsin

technoblue

technoblue

Üye
lg optimus black tavsiye edebileceğim en iyi smartphone. android 2.2 işletim sistemli. 5mp kamerası var, ön kamerası 2mp ve bu başka hiç bir telefonda yok. nova display özelliği yani ekranın güneşten etkilenmesini engelleyen ekran teknolojisine sahip ve bu ekran teknolojisi sayesinde smartphone şarj konusunda diğer smartphonelara göre %50 daha avantajlı. tasarımı mükemmel dünyanın en ince smartphone u şu anda. wifi direct özelliği satesinde wifi ile internete bağlanmak çok daha hızlı. şu anda internet üzerinden satışı gerçekleştiriliyor fiyatı 999 lira. yakın zamanda teknomarketlerdeki yerini alır.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
arkadaşım ne olursa olsun android olsun. bir kere flash desteği var ayriyetten yeni birçok uygulama yani kısacası mutlaka android olsun

technoshark

technoshark

Üye
tabiki android işlemcili bir telefon seçmelisin vereceğin parada gerçekten sağlam bir miktar.. bu sebepten son çıkan teknoloji ürünlere ravet etmelisin.. bence optimus black almalısın..

technoblue

technoblue

Üye
android hergün kengini yenileyen bir sistem. yapılabileceklerin sınırı neredeyse yok. bu zamandan sonra o kadar para verilecekse bi telefona bence androidli almak lazım. bu arada optimus black te android uygulamaları kolayca edinebilmek için google market bulunmakta.

Starsley

Nokia C7 ya da Wave 2

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Şimdi s alınmaz reis s alıcaksan s2 bekle derim s2 gelince sende s yanında öle mal gibi duracak:d:Ben 900 tl ye htc telefonlarını,samsung androidli telefonları öneririm:oke: :bye2:

myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
ooo süper bi tel tavsiyesi yaptınız lg yeni gördm bunu süper bi tel saoln inşallah alırım >>>lg life's gooOOodd :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt