max 750 ile 800 tl arası cep telefonu tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye

Ee ?
Almazsın Olur Biter Kasma Fazla :) Adam Telefon Önerin Diyor Nokia yı Eleştirin Demiyor Okeyy...
Kardesim bak eğer sadece su telefonu al diye belirtirsek adam hangi telefonu niye aldığını ya da niye almadığını bilemez.Yani şimdi Nokia al demişsiniz ben de diyorum ki bak şu sebeplerden dolayı Nokia alma diyorum.Herkes bir telefon yazıp gitse arkadas neye göre, hangisini alacak??Simdi sen okeyyy??

Why Always Me

Why Always Me

Üye

Kardesim bak eğer sadece su telefonu al diye belirtirsek adam hangi telefonu niye aldığını ya da niye almadığını bilemez.Yani şimdi Nokia al demişsiniz ben de diyorum ki bak şu sebeplerden dolayı Nokia alma diyorum.Herkes bir telefon yazıp gitse arkadas neye göre, hangisini alacak??Simdi sen okeyyy??

Seninki Tavsiye Değil Polemik Yaratmak Bunu Sende Çok İyi Biliyorsun..
Arkadaşa Cihaz Önermek Değil Amacın Sadece Nokia yı Kötülemek Başka Bişey Değil..
Neyse Neyi Alacağına En İyisi Kendisi Karar Verecektir Hayırlı Olsun Şimdiden.

Narutodth

Narutodth

Üye

Seninki Tavsiye Değil Polemik Yaratmak Bunu Sende Çok İyi Biliyorsun..
Arkadaşa Cihaz Önermek Değil Amacın Sadece Nokia yı Kötülemek Başka Bişey Değil..
Neyse Neyi Alacağına En İyisi Kendisi Karar Verecektir Hayırlı Olsun Şimdiden.

Ya kardeşim bırak bu işleri artık okadar alıngan olmuşsunuzki adam ne dese nokiayı kötülüyo diyosunuz.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Ya kardeşim bırak bu işleri artık okadar alıngan olmuşsunuzki adam ne dese nokiayı kötülüyo diyosunuz.

Alınganlıkmı ? Neyden Dolayı ? :D:D
Hiç Gülesim Yoktu Nokia Benim Malım Değil Hatırlatayım Alınganlık Yapacak Bir Durumum Yok Yani :D

CorbyW

CorbyW

Üye
Nokia alma kardeşim,çağ dışı kaldı artık onlar.

Hadi bakalım isterseniz yırtının,kendi kendinize debelenirsiniz çok çok.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Byessssss :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt