Telefon Tavsiyesi Max 700 telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Max 700 telefon tavsiyesi
Arkadaşlar şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği olan herhangi bir telefon almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.

maktama

maktama

Üye
Şebeke üstünden görüntülü görüşme yapabileceginiz android isletim sistemli bir tel düşünüyorsanız samsung var. nexusta, lg de falan yok.
Senin istediğin fiyata ya s3mini ya da gm discovery önerilecektir. S3 mini yerine gm performans ve ozellik ve fiyat açısından tercih edilir(gm'de de goruntulu gorusme var samsung gibi).
Googleda "700 tl android telefon tavsiye" diye aratirsaniz sizin gibi forumlarda tavsiye isteyn ve cevap verilmis bir çok konu bulurusunuz. Onları da okuyup bilgilenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ON9
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
lumıa 920 alabilrsin fakat sebeke uzerınden gorusme varmı bılmıyorum vardır heralde : )

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke üstünden görüntülü görüşme yapabileceginiz android isletim sistemli bir tel düşünüyorsanız samsung var. nexusta, lg de falan yok.
Senin istediğin fiyata ya s3mini ya da gm discovery önerilecektir. S3 mini yerine gm performans ve ozellik ve fiyat açısından tercih edilir(gm'de de goruntulu gorusme var samsung gibi).
Googleda "700 tl android telefon tavsiye" diye aratirsaniz sizin gibi forumlarda tavsiye isteyn ve cevap verilmis bir çok konu bulurusunuz. Onları da okuyup bilgilenebilirsiniz.
ben de bakındım da dediğiniz gibi ikisi üzerinde geçiyor bütün konuşmalar.
aslen ben de bu yüzden konuyu açtım ki başka alternatifler ne olabilir diye..

Scourge

Scourge

Üye
GMD

maktama

maktama

Üye
ben de bakındım da dediğiniz gibi ikisi üzerinde geçiyor bütün konuşmalar.
aslen ben de bu yüzden konuyu açtım ki başka alternatifler ne olabilir diye..

Başka alternatifler olsaydı araştırdığınız o konularda onlar da tartışıldı emin olun :D "şebeke üstünden görüşme" istediğiniz için seçebileceğiniz telefon skalası çok daralıyor.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
biraz ekleyebilirsen s3 al

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Başka alternatifler olsaydı araştırdığınız o konularda onlar da tartışıldı emin olun :D "şebeke üstünden görüşme" istediğiniz için seçebileceğiniz telefon skalası çok daralıyor.
Sadece Samsung ve discovery seçeneğim var sanırım. Samsungdan iki kez dilim yanmıştı. o yüzden gm discovery alacağım galiba.

avast

avast

Üye
Hocam discovery iyi gibi ama ikinci el s3 te bulunabilir temiz o fiyata tabi 2. El dusunmuyosaniz Gmd

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Hocam discovery iyi gibi ama ikinci el s3 te bulunabilir temiz o fiyata tabi 2. El dusunmuyosaniz Gmd
tanıdıklarımdan kimsede yok s3. O yüzden ikinci el telefoncularla altın olsa işim olmazz.

avast

avast

Üye
Sizde haklisiniz millet uc kurus icin duzenbazlik yapiyor

maktama

maktama

Üye
Sadece Samsung ve discovery seçeneğim var sanırım. Samsungdan iki kez dilim yanmıştı. o yüzden gm discovery alacağım galiba.
Gm'nin 16gb'liğini alın mümkünse. 4gb'ligi ile 16gb'ligi arası 50tl farkediyor sadece(4gb 650tl, 16gb 700tl.genel olarak fiyatlar bu)

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Gm'nin 16gb'liğini alın mümkünse. 4gb'ligi ile 16gb'ligi arası 50tl farkediyor sadece(4gb 650tl, 16gb 700tl.genel olarak fiyatlar bu)
onların rom sıkıntısı varmış diyorlar doğru mu acaba

maktama

maktama

Üye
O nedemek??? Custom rom desteginden mi bahsediyorsunuz?
Telefon custom rom yüklemeden de gayet başarılı, ama çeşitlilik açısından 4gb icin daha fazla var sanirim. Hafiza kartiyla uğraşmaktansa kendi hafizasinin fazla olmasi benim tercihim olurdu. Sizin tercih ne.olur bilemem.

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
O nedemek??? Custom rom desteginden mi bahsediyorsunuz?
Telefon custom rom yüklemeden de gayet başarılı, ama çeşitlilik açısından 4gb icin daha fazla var sanirim. Hafiza kartiyla uğraşmaktansa kendi hafizasinin fazla olmasi benim tercihim olurdu. Sizin tercih ne.olur bilemem.
Ben şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği olsa Lumialardan başka telefon almam da. El mahkum naparsın işte.lumia 920 kullanıyorum 32 GB hafıza müthiş bir şey. Bu cihazı da eşime alacağım bakalım nolacak.

maktama

maktama

Üye
İhtiyacınızı karşılamadığı sürece neyi beğendiğinizin önemi kalmıyor. Lumialarin yazılımsal/program çeşitliliği bakımından benim ihtiyacımi karşılamasına daha 2sene var bana göre. Sizin işinizi görüyordur, benim isime yarayamiyorlar dahaca.
Gerçi görüntülü görüşme olmadığı icin sizin de ihtiyacınızı karşılamıyormuş anlaşılan:)

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: maktama
Takipçi Satın Al

Üst Alt