ben de bakındım da dediğiniz gibi ikisi üzerinde geçiyor bütün konuşmalar.Şebeke üstünden görüntülü görüşme yapabileceginiz android isletim sistemli bir tel düşünüyorsanız samsung var. nexusta, lg de falan yok.
Senin istediğin fiyata ya s3mini ya da gm discovery önerilecektir. S3 mini yerine gm performans ve ozellik ve fiyat açısından tercih edilir(gm'de de goruntulu gorusme var samsung gibi).
Googleda "700 tl android telefon tavsiye" diye aratirsaniz sizin gibi forumlarda tavsiye isteyn ve cevap verilmis bir çok konu bulurusunuz. Onları da okuyup bilgilenebilirsiniz.
ben de bakındım da dediğiniz gibi ikisi üzerinde geçiyor bütün konuşmalar.
aslen ben de bu yüzden konuyu açtım ki başka alternatifler ne olabilir diye..
"şebeke üstünden görüşme" istediğiniz için seçebileceğiniz telefon skalası çok daralıyor.Konu başlığını da "max 1000 telefon tavsiyesi" olarak da degistirsin ozaman.biraz ekleyebilirsen s3 al
:Sadece Samsung ve discovery seçeneğim var sanırım. Samsungdan iki kez dilim yanmıştı. o yüzden gm discovery alacağım galiba.Başka alternatifler olsaydı araştırdığınız o konularda onlar da tartışıldı emin olun"şebeke üstünden görüşme" istediğiniz için seçebileceğiniz telefon skalası çok daralıyor.
tanıdıklarımdan kimsede yok s3. O yüzden ikinci el telefoncularla altın olsa işim olmazz.Hocam discovery iyi gibi ama ikinci el s3 te bulunabilir temiz o fiyata tabi 2. El dusunmuyosaniz Gmd
Gm'nin 16gb'liğini alın mümkünse. 4gb'ligi ile 16gb'ligi arası 50tl farkediyor sadece(4gb 650tl, 16gb 700tl.genel olarak fiyatlar bu)Sadece Samsung ve discovery seçeneğim var sanırım. Samsungdan iki kez dilim yanmıştı. o yüzden gm discovery alacağım galiba.
onların rom sıkıntısı varmış diyorlar doğru mu acabaGm'nin 16gb'liğini alın mümkünse. 4gb'ligi ile 16gb'ligi arası 50tl farkediyor sadece(4gb 650tl, 16gb 700tl.genel olarak fiyatlar bu)
Ben şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği olsa Lumialardan başka telefon almam da. El mahkum naparsın işte.lumia 920 kullanıyorum 32 GB hafıza müthiş bir şey. Bu cihazı da eşime alacağım bakalım nolacak.O nedemek??? Custom rom desteginden mi bahsediyorsunuz?
Telefon custom rom yüklemeden de gayet başarılı, ama çeşitlilik açısından 4gb icin daha fazla var sanirim. Hafiza kartiyla uğraşmaktansa kendi hafizasinin fazla olmasi benim tercihim olurdu. Sizin tercih ne.olur bilemem.