iphone 4 2. el var temiz sıkıntısız beyaz 16gb konu linkini dilersen atabilirim 1 yıl garantisi devam ediyor, teknosadan alınma. bence iyi düşün. ve aklın varsa sıfır telefon alma kardeş. hele samsung vb. sakın alma. fiyatı yarı yarıya düşer. pişman olur telefonu duvara carpmak istersin.
İnşallah vardır 2 hafta sonra ayrılıyorum Rizeden çünkü.Yinede şansımı deneyim ben
- - - Eklendi - - -
Birde elimde c6-01 var garantisi aralıkta bitiyor kapak bölümü ve orta tuş biraz çizik tahmini kaça satarım. Malum ögrenciyiz telefon almak için birşeyleri satmak lazım :P
İnşallah vardır 2 hafta sonra ayrılıyorum Rizeden çünkü.Yinede şansımı deneyim ben
- - - Eklendi - - -
Birde elimde c6-01 var garantisi aralıkta bitiyor kapak bölümü ve orta tuş biraz çizik tahmini kaça satarım. Malum ögrenciyiz telefon almak için birşeyleri satmak lazım :P
gittigidiyor,pda vs internet sitelerinde istemedigin kadar kap,jelatinler var. Aynı gün kargo ertesi gün elinde. 900 tl bile versen tercihin gmd olmalı. Gmd Xperia L den daha performanslı, lg 4x ile aynı seviye sayılır.Lg 4x de tegra 3 oldugu için ısınma ve bazı oyunlarda performans sıkıntısı yaşayabilirsin.