Max 650 Tl TeLeFon Öneriliriniz AciL...! ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
arkadasım marka takıntın var yoksa bende x5 onerırdım.bende senın gıbı oldugum ıcın x5 yerıne galaxy gio aldım.hıcte pısman degılım.flash vıdeoları desteklemıyor fakat skyfire ıle hersıteden vıdeo ızlıyebılıyorum.flash olan telefonlar gıbı sayfa uzerınde degıl tam ekran ızlıyebılıyıorum ama hıcbır takılma yavaslama olmadan ızlıyorum skyfire ıle.ace veya gio tavsıyemdır sana.
c601 ı dusunursen su lınkı ıncele ada sıkayetvar.com u.herhangı bır elektronık urun alırken sıkayetvar.com dan bır arastırmanı onererım.tabıkı hemen hemen her urunde bozuk cıkar cok normal ama sıkayet sayısı cok ıse kornıklesmısse uzak durmanı onerırım o urunden

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Ace Özellik oLarak da daha üstün 3g radyo gps var İdeos X5

nonamex

Üye
Ace Özellik oLarak da daha üstün 3g radyo gps var İdeos X5

Ideos X5'te 3G ve GPS var, radyo yok.

Ideos X5'in ekran çözünürlüğü 480 x 800 piksel Ace'in çözünürlüğü 360 x 480 piksel
Ideos X5'in grafik işlemcisi Adreno 205 , Ace'in grafik işlemcisi Adreno 200 (Adreno 205 , Adreno 200'den kat ve kat güçlüdür)
Ideos X5 Orjinal web tarayıcısı, Opera Mobile ile flash desteği sunarken, Ace sadece Skyfire isimli bir web tarayıcısı ile sunabilir
Ideos X5 3.8 inç , Ace 3.5 inç ekran..

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Sence alınırmı sen optimus black kullanıon tabi gerçi sende doğru sölüon turkcell çalışıo ben düşünücem bi He ideos la internetten tam ekran olarak film izleyebilirim dimi semih tam ekran izliomuş gio ile :D bende izlemek istiorum :P

nonamex

Üye
Sence alınırmı sen optimus black kullanıon tabi gerçi sende doğru sölüon turkcell çalışıo ben düşünücem bi He ideos la internetten tam ekran olarak film izleyebilirim dimi semih tam ekran izliomuş gio ile :D bende izlemek istiorum :P

Turkcell T20'yi inceledim hiç kalitesiz duran bir yanı yoktu.

Profil bilgileri: onurgunay35 - MaxiCep.Com
Profil bilgileri: bRnSL - MaxiCep.Com

Bu 2 arkadaş kullanıyor Ideos X5, onlara ulaşıp fikirlerini alabilirsin. Inceleme videolarını falan izledim, gayet başarılı bir smartphone olarak gösteriliyor.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
c6 01 al kardeşim kısmetse 1 2 hafta sonra kavuşuyorum çok iyi bi alet önceden huawei alacaktım vazgeçtim şimdi anna falan gelecek diyolar çok iyi olacak alet tek eksik olan şey otofocus

Yanlış sulardasın bence dostum senin kararın inşallah pişman olmazsın.:ehe

----------Eklendi @ 00:11:31 ---------- Yazıldı @ 00:10:35 ----------

İdeos x5 al hocam fiyatına göre çok harika bi telefon gerek malzeme kalitesi gerekte özellik bakımından.

----------Eklendi @ 00:12:53 ---------- Yazıldı @ 00:11:31 ----------

ideos x5le her istediğini yapabilirsin internetten o konuda şüphen olmasın. :D

----------Eklendi @ 00:15:49 ---------- Yazıldı @ 00:12:53 ----------

Ya ideos x5 kötü Tel ya trident anycool gibi dilmi ya bozularsa napcaz zırt pırt bozulur deli olurum

Huawei markası dünyada en iyi telefon üreten 5 markadan birisi şu anda tridentle anycol la karşılaştırılacak bi marka değil.

----------Eklendi @ 00:17:45 ---------- Yazıldı @ 00:15:49 ----------

@kingmor şu sayfayı oku bence bi

fireman87

fireman87

Üye
Adam zaten o markayı tanımıyor önermeyin, GİO al sen o fiyata istediklerini fazlasıyla karşılar veya P503.

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
Ben Gio da almam ekranı küçük Alırsam Ace alırım başka önerebilceğin tel yok mu

fireman87

fireman87

Üye
Ace al o halde, tek kötü yanı var oda kamerasının yetersiz olduğu.

ReDw0Rm

Üye
    Konu Sahibi
başka önerebileceğin tel varmı ?

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
nokia c6-01 derim, en azından parana değsin. neticede tablet yada laptop almıyorsun. cep telefonu bukadar takıntı yapmaya gerek yok, android falan? birde hızlıal'dan alma başını ağrıtırsın. ürünler sorunlu,kargo sorunlu.. yinede karar senin.

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me al derım ben suan optımus black kullanıyorum ama onu 650 ye bulamazsın.. ME bı oncekı telefonum 350-450 bu fıyatlara bulabılırsın. Ekran kalıtesı ve tasarımı cok guzel telefondu. şarjı baya ıyı gıdıyordu telefonun wifi hızını cok begenıyordum. android 2.2 froyo yuklu o yuzden uygulama ve oyunlardada sıkıntım olmuyordu.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırtanesı bence.. tavsıye ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...