Telefon Tavsiyesi max. 600 tlye 0 telefon tavsiyesi

yanı urun yasal yollarla yurtdısından gelıyor burda mesala a firması bızden garantılı dıyor yanı saglam ayak degl

ekle abdll hekz

Konu Sahibi
sizce xperia p alayımmı ?

achambo

Üye
hangisini alınca rahat olaaksan onu al

Invoke

Üye
sizce xperia p alayımmı ?

Olabilir Udan soladan iyi bir telefon... Yalnız Pde de fiyatı 600den yukarı çekmiş oluyorsun Pdense L mantıklı olur, kesinlikle.

- - - Eklendi - - -

26 sayfa telefon önerisi konusu mu olur la, adam teğmen olmuş

Kardeş, git bak hangisini beğeniyorsan ve bütçen hangisine yetiyorsa onu al, sonra da o daha mı iyiydi bunu mu alsaydı acaba diye düşünme.

UpOneTR

Üye

+1 ..

+100

iOSait

Üye
599tl gmd alırsın 1tl cebinde kalır çam sakızı çoban armağanı

General mobile discovery kullaniyorum gayet stabil ve kullanisli bir cihaz tavsiye ederim. (Neyi kötü bu cihazin anlayamadım.)

şaka gibi gerçekten.600 tl ye s3 performansına çok yakın bir "discovery gerçegi"varken ace2-xperia u öneren var.Telefon taş gibi her telefonda ölü piksel çıkabilir,disco ya özgü birşey degil.Takılma-donma-gecikme kesinlikle sözkonusu degil.Kazıklanmaya devam.S3 ilk çıktıgında 2000 tl ye satılırken şimdi 1100 tl ye satılıyor ve hala kar ediyorlarsa buna kazıklanma derim ben.Bunu telefonun fiyatı düşük vardır bunda birşey diye düşünenlere diyorum.Ayrıca disco çin malı degil.Amerika-Miami de Blu isimli şirketin Blu Life Play isimli telefonunun 1-1 aynısı.Birçok ülkeye farklı isimlerle giriş yapıyor.