Telefon Tavsiyesi max. 600 tlye 0 telefon tavsiyesi

Konu Sahibi
discoveryde hiçbiryerde yok ama telpada falan stokta tükenmiş :S

- - - Eklendi - - -

Hangisini hacı? Ben özelden L önerdim 800e çıkabilirsen dedim, 600e de discovery dedim. İkisi de olmuyor, U'yu önermedim yani. Ama vatandaş hafızasını hallederim bir şekilde idare ederim diyorsa alsın yani
800e çksam bende l alcam bide discovery hiçbiyerde yok telpada stokta tükenmiş

achambo

Üye
u yerine 520 alınabilir aslında stok ne zamana gelir yazıyo hizlial.com da 13 ü yazıyodu

Invoke

Üye
Valla durumun müsaitse bence, bekle madem biraz biriktir öyle L al.

Kardeşim vatanın sitesinde 8 gb yazıyor xperia u
hadi diyelim aldı general mobile telefona bişey oldu mu nereye gidecek bu adam? General mobile dan kim dinleyecek bu adamın derdini? General mobile kim sony kim ikisinin markasının da piyasada tutunmasını karşılaştır bakalım.
Daha dünkü çıkan markayı burda sony le karşılaştırıyorsunuz ya ben bişey demiyorum artık

Tepkiler: abdllhekz

Invoke

Üye

Telpa garantili değil mi, general mobile discovery? Sony tabi ki daha köklü ve sağlam bir marka ama discoveryde, öyle direk yabana atılacak bir mal değil, alanlar memnun. U hakkında çok uzun yazdım önceki mesajlarda 8gbda sana kalacak olan 5-6gb civarıdır ki o da yetmez, bence.

- - - Eklendi - - -

hep işlemcileri düşündürüyo beni s2 den de düşük

L mi S2den düşük? Daha iyi bir telefon.

Tamam telpa olsun.Ama cihaz daha çok yeni ve kendini tanıtamadı henüz.Ben hala sonyden yanayım

Xperia u,l filan sakın uğraşma derim.En azından 1-2 sene kullanıyoruz bir telefonu aldığımız zaman o yüzden 2 sene sonra saç baş yolma.Git tanıdık bir telefoncu varsa(ki bende öyle aldım)konuş onla onların getirmesi daha kolay oluyor öyle getir zaten garanti bütün discoverylerde telpada.Yada stoklara giren kadar 10-15 gün bekle yine discovery al.

achambo

Üye

Qualcomm 1 GHZ çift çekirdek

işlemci hızı olarak

magnumxx

Üye
Symbian almada ne alırsan al GMD için olumsuz kesim ortaya çıkmış ama bence alınır..

admag

İphone 4 yada lumia 520 al ben lumia kullanıyorum oyun olarak gameloft oyun çıkarmaya başladı wpye lumia ayrıca az ram kullanıyor oyunlar sıkıntısız açılıyor 2 aydır kullanıyorum ne hata gördüm ne donma

Invoke

Üye

Qualcomm 1 GHZ çift çekirdek

işlemci hızı olarak

Tamam biliyorum, s4 plus işlemci kullanıyor. S2 de sanki 1.2ghz çift çekirdek, gpu olarak da L'nin önde olduğunu düşünüyorum, neyse, konuyu saptırmayalım Semih

Konu Sahibi
bende öyle düşündüm bide bi kişi çin malı diyordu ama stokta bulursam alabilirim şimdi

Tepkiler: Buğra
Sizin seçiminiz şimdiden hayırlı olsun

Konu Sahibi
diyelimki biryerden para buldum 800e çıktım o zaman hangi telefonu önerirsinz ?

Konu Sahibi
başka tavsiyesi olan yok mu ?

kardeşim ya xperia l alcan yada oyundan vazgecıp l520 bence dıscovery alma sorunlar yavas yavas cıkıyor bunlar sana sunulan teklıfler senın ıstegıne en yakın bunlar ama bence xperia l

- - - Eklendi - - -

bırde ace 2 ye nıye karsısın ha bıde xperia sola var