abdllhekz
Üye
-
Konu Sahibi
-
800e çksam bende l alcam bide discovery hiçbiyerde yok telpada stokta tükenmiş
Hangisini hacı? Ben özelden L önerdim 800e çıkabilirsen dedim, 600e de discovery dedim. İkisi de olmuyor, U'yu önermedim yani. Ama vatandaş hafızasını hallederim bir şekilde idare ederim diyorsa alsın yani
Valla durumun müsaitse bence, bekle madem biraz biriktir öyle L al.
tamam da atrix zaten demem ama o fiyata olan en iyi telefonu eliyosun
xperai u alınmaz benim telefonda bile uygulamalar 200 mb yer kaplamasına rağmen 6 gb kullanıyorum
android içn 4 gb asla yetmez pişman olursun ben üstüne basa basa discovery diyorum ama sana kalmış deediklerinin hepsinde 600 tlye en iyi telefon discovery oyun(android malum tüm oyunları da kaldırıyo)-video(ekran çözünürlüğü ve büyüklük)-internet(tarayıcısı çok seri)
Kardeşim vatanın sitesinde 8 gb yazıyor xperia u
hadi diyelim aldı general mobile telefona bişey oldu mu nereye gidecek bu adam? General mobile dan kim dinleyecek bu adamın derdini? General mobile kim sony kim ikisinin markasının da piyasada tutunmasını karşılaştır bakalım.
Daha dünkü çıkan markayı burda sony le karşılaştırıyorsunuz ya ben bişey demiyorum artık
hep işlemcileri düşündürüyo beni s2 den de düşük
Telpa garantili değil mi, general mobile discovery? Sony tabi ki daha köklü ve sağlam bir marka ama discoveryde, öyle direk yabana atılacak bir mal değil, alanlar memnun. U hakkında çok uzun yazdım önceki mesajlarda 8gbda sana kalacak olan 5-6gb civarıdır ki o da yetmez, bence.
- - - Eklendi - - -
L mi S2den düşük? Daha iyi bir telefon.
Qualcomm 1 GHZ çift çekirdek
işlemci hızı olarak
bende öyle düşündüm bide bi kişi çin malı diyordu ama stokta bulursam alabilirim şimdiKardeşim vatanın sitesinde 8 gb yazıyor xperia u
hadi diyelim aldı general mobile telefona bişey oldu mu nereye gidecek bu adam? General mobile dan kim dinleyecek bu adamın derdini? General mobile kim sony kim ikisinin markasının da piyasada tutunmasını karşılaştır bakalım.
Daha dünkü çıkan markayı burda sony le karşılaştırıyorsunuz ya ben bişey demiyorum artık
GM Discovery xperia u'dan çok daha iyi bir cihazbende öyle düşündüm bide bi kişi çin malı diyordu ama stokta bulursam alabilirim şimdi
diyelimki biryerden para buldum 800e çıktım o zaman hangi telefonu önerirsinz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?