Tavsiye Max 600 TL ye oyun tableti önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
Max 600 TL ye oyun tableti önerisi
Başlığı yanlış yerde açtığımı biliyorum ancak tablet genel bölümüne kimse bakmadığı için cep telefonu genele açtım .

Ve başlıkta belirttiğim gibi max 600 TL ye oyunlar için performasnlı bir tablet arıyorum , önerileriniz neler ?

-Çift kamera bulundursun
-iPad olmasın(android kullanımında bedava oyun oynamak daha kolay apklar sayesinde : )

0MG90

0MG90

Üye
iPad de ücretli oyun-uygulamaları yüklemek çok mu zor? 25pp ile 2dk da atarsın ne ihtiyacın varsa.

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
25pp kullanıcı adı sorunu yapmıyor mu

Seglopsi

Seglopsi

Üye
asus memo pad hd 7 me173x var bende en kral oyunları bile oynuyorum şuanda. hd ekran yaklaşık 8 saat pil ömrü vs.. tek eksiği kamerası kötüdonanımı; 4 x 1.2 Ghz Cortex A7, PowerVRSgx544 Gpu, 1 GB Ram, 16 GB Hafıza, 5 Mpx Kamera, 1.3 Mpx Ön Kamera, Dahili GPS, 1280 x 800 (hd) Ekran, 4350 Mah Batarya.

Android 4.2.2

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
asus memo pad hd 7 me173x var bende en kral oyunları bile oynuyorum şuanda. hd ekran yaklaşık 8 saat pil ömrü vs.. tek eksiği kamerası kötüdonanımı; 4 x 1.2 Ghz Cortex A7, PowerVRSgx544 Gpu, 1 GB Ram, 16 GB Hafıza, 5 Mpx Kamera, 1.3 Mpx Ön Kamera, Dahili GPS, 1280 x 800 (hd) Ekran, 4350 Mah Batarya.

Android 4.2.2
ben de kararımı onun bir nebze daha üstünde olan memo pad 8'de kıldım . sizi meego forumlarından tanıyorum ve cidden bu konudaki görüşleriniz kafamdaki tableti belirledi.yorumunuz için teşekkürler

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İPad miniler o fiyatlardaydı sanırım. Arkadaşça ipad var çok memnun şarjından falanda öyle. İos her oyunu oynatır zaten

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben de kararımı onun bir nebze daha üstünde olan memo pad 8'de kıldım . sizi meego forumlarından tanıyorum ve cidden bu konudaki görüşleriniz kafamdaki tableti belirledi.yorumunuz için teşekkürler

rica ederim. MemoPad 8'in de birkaç farklı varyantı var. Alacağınız tabletin özelliklerini araştırın öyle alın. mesela memo pad hd7'nin 172v modeli de var, tamamen samsung galaxy tablet gibi "çöp" donanıma sahip.

• Beğen
Tepkiler: 4un6si
0MG90

0MG90

Üye
Kardesim ıphone 5te sorun yasadı hep kuramadı duzgun iskenceye gerek yok
Nasıl yapamıyor millet anlamıyorum. 2 tıkla oyun indireceksin atacaksın bitti. Oyundan arıyorsada 1 tıkla düzeltiyorsun. Nesi zor bunun.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Dell Venue 7 tableti öneririm. 16 gb hafıza, 2 gb ram, Intel Atom işlemcili ve geçenlerde Android 4.4.2 sürümüne güncellendi. Destek olarak sıkıntısı olmayacağı kesin gibi ben de alıcam bu modelden öneriyorum. Piyasa fiyatı şuan için 400 tl 3g'li modeli ise 600 tl. 7 inch ekran az gelirse Dell Venue 8 modeli var o da 8 inch ekranlı ancak fiyatı konusunda pek bir bilgim yok.

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
Dell Venue 7 tableti öneririm. 16 gb hafıza, 2 gb ram, Intel Atom işlemcili ve geçenlerde Android 4.4.2 sürümüne güncellendi. Destek olarak sıkıntısı olmayacağı kesin gibi ben de alıcam bu modelden öneriyorum. Piyasa fiyatı şuan için 400 tl 3g'li modeli ise 600 tl. 7 inch ekran az gelirse Dell Venue 8 modeli var o da 8 inch ekranlı ancak fiyatı konusunda pek bir bilgim yok.
venue modellerinde gyro yok . ha dersen çok mu gerekli değil ama oyunlarda hoş oluyor ya hu :D
rica ederim. MemoPad 8'in de birkaç farklı varyantı var. Alacağınız tabletin özelliklerini araştırın öyle alın. mesela memo pad hd7'nin 172v modeli de var, tamamen samsung galaxy tablet gibi "çöp" donanıma sahip.
alacağım sürüm 1.6x4 çekirdek , 1gb ram , 16 gb . iyisi heralde bu :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Sen paranı çöpe atma.ipad al.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
İpad almalısın tabikide fakat pyun atma haketende sorun bende 4s vardı 25 pp ile atamadım templeye hile yaptım bi açıldı bidaha açılma dı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
beyler ipad almayacağım kesin gibi apk atmak ve bunun kolaylığı benim için çok önemli

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Pp25 i araştır yine zor dersen almazsın. Bende düşünüyorum iPad almayı oyunlar ekran kalitesi falan daha iyi daha zevkli diyolar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bide arkadaşta var her gün yarım saat bi saat clash of clans dan çıkmadan 1 hafta gider şarjı diyo

0MG90

0MG90

Üye
Bide arkadaşta var her gün yarım saat bi saat clash of clans dan çıkmadan 1 hafta gider şarjı diyo
Ben denemedim ama rahat 1 gün gidiyor benimki, en son bakıyorum %20-25 falan kalıyor

Invoke

Invoke

Üye
25pp çok basit bir şey ya.

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için saolun ancak ASUS MemoPad 8 i sipariş ettim bile ve cihazın oldukça iyi olduğundan elime gelmeden eminim

Takipçi Satın Al

Üst Alt