Bende almayı düşünüyordum ama baktım laptopun ısınma sorunu yok almamaya karar verdim. Dediğin gibi isra. zaten ısınmıyor.Arkadaşlar ASUS X550LN-XO007D notebookuma soğutucu almak istiyorum ve soğutucular için hiçbir bilgim yok. Bana yardımcı olur musunuz? 60₺ den fazla veremiyorum maalesef zaten fazlası israf çok ısınmıyor pc. Teşekkürler...
Değerler ?Tamam arkadaşlar birde hangi değerlerde olmalı alacağım soğutucu.
1) Alüminyum olacak başka?
Hocam onu biliyorum ama devir hızı düşükmüş hiç soğutmuyormuş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben bunu almayı düşünüyorum
2) Pc de ki fan yeri ile, alacağın soğutucuda ki fanların konumuna dikkat et.Tamam arkadaşlar birde hangi değerlerde olmalı alacağım soğutucu.
1) Alüminyum olacak başka?
Devir hızı falan..Değerler ?
Hmm tamam hocam birkaç link atabilir misiniz arkadaşlar?2) Pc de ki fan yeri ile, alacağın soğutucuda ki fanların konumuna dikkat et.
3) Devir sayısına dikkat et. ( alüminyumun devir sayısı plastik fana göre daha az olsa da daha performanslıdır)
12v veremez usb girişi hiç sanmam verse şakır şakır düşer şarj
Hocam fiyat tuzlu biraz.attığım soğutucunun yorumuna 5v yerine 12v olsaydı iyi olurmuş yazmış biri12v veremez usb girişi hiç sanmam verse şakır şakır düşer şarj
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu soğutucu bimeks ve vatanda 100liranın üzerinde garipLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztamam buldum bu alınası
Usb 12v mu verecek öyle bir dünya yokattığım soğutucunun yorumuna 5v yerine 12v olsaydı iyi olurmuş yazmış biri12v veremez usb girişi hiç sanmam verse şakır şakır düşer şarj
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu soğutucu bimeks ve vatanda 100liranın üzerinde garipLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztamam buldum bu alınası

attığım soğutucunun yorumuna 5v yerine 12v olsaydı iyi olurmuş yazmış biri12v veremez usb girişi hiç sanmam verse şakır şakır düşer şarj
o bilgisayarda soğutucuya gerek var mıHocam fiyat tuzlu biraz.

internette yorumlar iyi soğutması nasıl?Paylaştığın LOGITECH N200 modelini uzun süredir kullanıyorum. 2 hız ayarı olması avantaj ve alt malzemesi dizüstü için çok uygun yapılmış.
Bence yok fakat amacın pc nin ömrü uzasın.o bilgisayarda soğutucuya gerek var mı![]()
haklısın sana kalmışBence yok fakat amacın pc nin ömrü uzasın.
o kadar para verince değerli oluyo malzeme bende alsam bi bakalım öyle olur 
Hocam oyunlarda etkisi yokmuş.internette yorumlar iyi soğutması nasıl?
anıl hocam ne diyecek bakalım internette incelemeler var birazdan bakacağımHocam oyunlarda etkisi yokmuş.