Öneri Max 60₺ Soğutucu Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Max 60₺ Soğutucu Önerisi
Arkadaşlar ASUS X550LN-XO007D notebookuma soğutucu almak istiyorum ve soğutucular için hiçbir bilgim yok. Bana yardımcı olur musunuz? 60₺ den fazla veremiyorum maalesef zaten fazlası israf çok ısınmıyor pc. Teşekkürler...

MaxipmaN

Üye
ben bunu almayı düşünüyorum

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
alüminyum alda ne alırsan al

messevim

messevim

Üye
Arkadaşlar ASUS X550LN-XO007D notebookuma soğutucu almak istiyorum ve soğutucular için hiçbir bilgim yok. Bana yardımcı olur musunuz? 60₺ den fazla veremiyorum maalesef zaten fazlası israf çok ısınmıyor pc. Teşekkürler...
Bende almayı düşünüyordum ama baktım laptopun ısınma sorunu yok almamaya karar verdim. Dediğin gibi isra. zaten ısınmıyor.

İlla alacağım dersen kesinlkile fanları plastik olanından alma. Alüminyum olsun. en önceliği buna ver.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar birde hangi değerlerde olmalı alacağım soğutucu.
1) Alüminyum olacak başka?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
Tamam arkadaşlar birde hangi değerlerde olmalı alacağım soğutucu.
1) Alüminyum olacak başka?
2) Pc de ki fan yeri ile, alacağın soğutucuda ki fanların konumuna dikkat et.
3) Devir sayısına dikkat et. ( alüminyumun devir sayısı plastik fana göre daha az olsa da daha performanslıdır)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
önemli olan soğuk üflemesi değil yüzeyin soğuk olması ;)

MaxipmaN

Üye
attığım soğutucunun yorumuna 5v yerine 12v olsaydı iyi olurmuş yazmış biri :kop:12v veremez usb girişi hiç sanmam verse şakır şakır düşer şarj bu soğutucu bimeks ve vatanda 100liranın üzerinde garip tamam buldum bu alınası

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
attığım soğutucunun yorumuna 5v yerine 12v olsaydı iyi olurmuş yazmış biri :kop:12v veremez usb girişi hiç sanmam verse şakır şakır düşer şarj bu soğutucu bimeks ve vatanda 100liranın üzerinde garip tamam buldum bu alınası
Hocam fiyat tuzlu biraz.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Usb 12v mu verecek öyle bir dünya yok :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
ANIL

ANIL

Admin

Paylaştığın LOGITECH N200 modelini uzun süredir kullanıyorum. 2 hız ayarı olması avantaj ve alt malzemesi dizüstü için çok uygun yapılmış.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve ByKatre

MaxipmaN

Üye
Paylaştığın LOGITECH N200 modelini uzun süredir kullanıyorum. 2 hız ayarı olması avantaj ve alt malzemesi dizüstü için çok uygun yapılmış.
internette yorumlar iyi soğutması nasıl?

Takipçi Satın Al

Üst Alt