Telefon Tavsiyesi Max 575 - 600 Tl Lik Android Telefon Önerin Lutfen !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilari35

anilari35

Üye
S3 kullanıcısı olduğum için yazmıyorum gm discovery i çok inceledim bikere işlemcisi yeni nesil oyunlara uygun değil. Siz nasıl s3 ile gm discovery yi kıyaslarsınız? Birinin antutu skoru 12 bin iken diğeri 18 bini aşıyor ?
Birincisi 12 bin değil arastir 2.si yanyana demedim daha iyi performans veriyo
3.su sen power wr sgx544mp le mali 400 nazil kiyaslarsin anlamiyorum

• Beğen
Tepkiler: .caner.

PME 4L

PME 4L

Üye
Mtk6592

caglar b

caglar b

Üye
S3 kullanıcısı olduğum için yazmıyorum gm discovery i çok inceledim bikere işlemcisi yeni nesil oyunlara uygun değil. Siz nasıl s3 ile gm discovery yi kıyaslarsınız? Birinin antutu skoru 12 bin iken diğeri 18 bini aşıyor ?
Acaba neden? Samsungun a9 tabanlı işlemcisi 1.4ghz hızında çalışıyor . Gmd nin a7 işlemcisi 1.2 ghz de çalışıyor. Gmd de touchwitz gibi agır bir arayüz olmadıgından daha stabil çalışıyor. istersen gmd yi 1.4 ghz ye overclocklayıp antutu degerlerini karşılaştıralım, muhtemelen aynı çıkacaktır :)

• Beğen
Narutodth

Narutodth

Üye
Birincisi 12 bin değil arastir 2.si yanyana demedim daha iyi performans veriyo
3.su sen power wr sgx544mp le mali 400 nazil kiyaslarsin anlamiyorum

Şimdi sen gmd s3 ten daha iyi performans gösteriyormu diyosun ? Seninle tartışmam hata.

Acaba neden? Samsungun a9 tabanlı işlemcisi 1.4ghz hızında çalışıyor . Gmd nin a7 işlemcisi 1.2 ghz de çalışıyor. Gmd de touchwitz gibi agır bir arayüz olmadıgından daha stabil çalışıyor. istersen gmd yi 1.4 ghz ye overclocklayıp antutu degerlerini karşılaştıralım, muhtemelen aynı çıkacaktır :)

gmd yi o.c layıp o.c suz s3 ile kıyaslamak acizlik değilde nedir hocam ? :)

anilari35

anilari35

Üye
Şimdi sen gmd s3 ten daha iyi performans gösteriyormu diyosun ? Seninle tartışmam hata.

gmd yi o.c layıp o.c suz s3 ile kıyaslamak acizlik değilde nedir hocam ? :)
cihazına bi rr3 ü yükle bakayım kasım kasım kasan benım gmd mi ? aynı grafik ayarlarında diğer oyunları saymıyorum bile mali 400 le

• Beğen
genco15

genco15

Üye
Galaxy w almada ne alirsan al pisman olanlardanim:-)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuşma tarzlarınıza dikkat ediniz isteyen istediği sistemi yada markayı modeli kullanabilir.Tekrarında gereken işlem yapılır.

• Beğen
Tepkiler: Narutodth

thebancally

Üye

amaç antutu ise,oyun ise 3d graphic tablosuna bakabilirsiniz.Açık turuncu renkli olan.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
fark ortada tartışmaya gerek yok. Gmdnin s3ten bir tane bile üstün özelliği yok. Arada zaten 400 lira var. Konuyu açan arkadaş bütçene en uygun telefon gmd.

Narutodth

Narutodth

Üye
fark ortada tartışmaya gerek yok. Gmdnin s3ten bir tane bile üstün özelliği yok. Arada zaten 400 lira var. Konuyu açan arkadaş bütçene en uygun telefon gmd.

Boşver kardeşim laf anlatilmiyor bi grafik karti ustun diye telefonlarini ilah yaptilar :zzz:

andezitt

andezitt

Üye
Boşuna tartışma yapmayin gm fiyatına göre alıncak en iyi en stabil telefondan biri s3 mini var şuan satıp alasım var benim de :)

erdi_s

erdi_s

Üye
Discovery almassan pisman olursun

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Umarım tavsiyeler size yardımcı olmuştur :locked2:

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...