Yardım Max. 450 Tl Tablet Önerisi

kullanan biri yokmu acaba
tablette kasmalar oluyormu oyunlarda filan tablet stabil çalışıyormu asus memopad hd7'gözüm pek tutmadı önerilerinizi bekliyorum@L-LumieRe
Bende herhangi bir oyunlarda kasma olmadı.Dediğim gibi touchwiz arayüzünde bazen kasmalar oluyor fakat oyunlarda hiç yaşamadım.Ekran olarak çok kaliteli asus ekranınk bilmiyorum fakat ben tab3 7.0 kullanmaktayım tavsiye ederim.

Tepkiler: mısto61
bütçe 650 tl ye çıkarabilirsen NEXUS 7 2013 mü 2014 mü yeni çıktı şuan 7 inçlerin en hızlısı ve anında güncelleme google desteği

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
Arkadaşlar tablet alcaz max.450 tl bütçem var
1 gb ram olsun önerileriniz nelerdir aklımda bu:
var
Samsung Galaxy Tab 3 8 GB 7'' Kullanan Birisiyim o fiyata güzel bir tablet ve gayet güzel , ama yükleme yaptıkça yavaşlıyor , bu yüzden maksimum 5-6 oyun yükle

NEXUS

Üye
bütçe 650 tl ye çıkarabilirsen NEXUS 7 2013 mü 2014 mü yeni çıktı şuan 7 inçlerin en hızlısı ve anında güncelleme google desteği
bütçeyi arttırabilirsen tabikide nexus 7 en iyi tablet seçimin olur 2014 de hızlı 2013'de ama 2014'ü almanı tavsiye ederim

sata3

Üye
    Konu Sahibi
tamam 450 tl daha da aşamam zaten asus memopad 7 alcam başka öneriniz varmiyokmu konunun kapatılmasını istiycem