200 azn a ace 3 en iyisiMalesef Azerbaycanda olduğum için general mobile alamıyorum![]()
kaç liraya aldınız oyunlar da ram sorun olabilir 1GB olsa iyiydi birde daha güncel bir telefon alabilirdin lg l70 yazmıştım ram 1GB kitkat yüklü yada güncellik önemli değilse huwaei g 610 olabilirdiYa gittim Samsung Galaxy S Duos 2 aldım. Özellikleri:
GPU: Broadcom Videocore IV
RAM: 768 MB
CPU: Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9, Broadcom BCM21664
Sizce nasıl? Ve bununla 3D oyunları rahat kasmadan oynaya bilirmiyim?
duos 2 almış artıkDesire X al.
Samsung almak istiyordum. Telefonu 355 tl ye aldım.355 tl-ye iyi mi?kaç liraya aldınız oyunlar da ram sorun olabilir 1GB olsa iyiydi birde daha güncel bir telefon alabilirdin lg l70 yazmıştım ram 1GB kitkat yüklü yada güncellik önemli değilse huwaei g 610 olabilirdi
duos 2 almış artık
1,15 alanım kaldı asphalt 8 siz guns vs yüklü şuan
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

HTC ye para vermem One modeli hariciHem o 512 mb ramlı değilmi?Kötü yapmışsın. Desire 310 vardı ne güzel.
768 ve Samsung'dan kalitelidirHTC ye para vermem One modeli hariciHem o 512 mb ramlı değilmi?
Ama kalın ve ağır768 ve Samsung'dan kalitelidir![]()
Benim DesireC bile ne kadar hafif, kalın ve ağırını görmedim pekAma kalın ve ağır![]()

Neyse. Artık telefonu aldım. Beni telefona nefret ettirmeye çalışmayınBenim DesireC bile ne kadar hafif, kalın ve ağırını görmedim pek![]()