Tavsiye Max. 1500 liraya laptop önerisi

messevim

Üye
    Konu Sahibi
MSI in sitesine baktım ama yukarıda ki modeli bir türlü bulamadım. Neden acaba ? Modelini olduğu gibi kopyalayıp yapıştırıyorum ürün bulunamadı hatası veriyor.

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Şu laptop nasıl ?

ANIL

Admin
MSI modeline göre HDD iyi fakat işlemci ve ekran kartı düşük.

ANIL

Admin
Hayır MSI 64 bit. Bu performansta çok etki eder mi ? Yani MSI ve Asusun işlemcilerine kıyasla

İşlemci konusunda sorun yaşamazsın. Ekran kartı daha önemli. 64 bit olması da onu daha yavaş yapmıyor. Eskiden 64-128-bit karşılaştırmalarında direk 128-bit hızlı diyebilirdik ama şimdi durum pek öyle değil. GT740M'in rakibi GT640M oluyor. 64-bit 740M ile 128-bit GT640M arasında çok fazla fark olmadığı söylenmiş genel olarak. Asus ise daha düşük diyebileceğimiz GT635M ekran kartına sahip.

Tepkiler: mehsevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme için teşekküler.

msi daha iyi hdd'yi önemseme hdd kalmadı zaten. SSD takarsın. Bende 7200 var ben bile ssd aldım.

messevim

Üye
    Konu Sahibi
msi daha iyi hdd'yi önemseme hdd kalmadı zaten. SSD takarsın. Bende 7200 var ben bile ssd aldım.
MSI yı alayım yani ? iki gün sonra sipariş vreceğim ama hangisini vereyim tam karar kılmadım

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
MSI yı alayım yani ? iki gün sonra sipariş vreceğim ama hangisini vereyim tam karar kılmadım
Kafayı karıştıran tek şey dhde ısınıyo demeleri. bu ısınma performansı etkilemiyosa msi tabiki.

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı karıştıran tek şey dhde ısınıyo demeleri. bu ısınma performansı etkilemiyosa msi tabiki.
Yukarıdaki linkte ki Asusu kullanan birisi ile karşılaştım bu forum da . adam kesinlikle ısınma yok diyor. harddiski de hızlıymış. Ne yapacağımı şaşırdım...

ismail

Üye
ekran kartı kötü sanırım onundaOyun oynayan biri değilsen asusu alabilirsin

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı kötü sanırım onundaOyun oynayan biri değilsen asusu alabilirsin
Şöyle söyleyeyim. Asusun ekran kartı tüm Caldof daty serisini oynatabilir mi ? oynatabilirse Asusu alacağım. oynatamazsa msı ..

Tepkiler: -Börteçine-