Telefon Tavsiyesi Max 1200 TL ye akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gm discovery elite ve lg g2 bak

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093

lazye

lazye

Üye
LG g2 bence :)

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Fiyatları araştırdım ve telefon alma işini birkaç ay sonraya erteledim yani dediğini uygulayacağım
en mantıklısını yapıyosun :) nexus 6 oyun telefonu ancak kamerası 13 mp ile gelecek yani daha iyi :) güncelleme sıkıntısı yok ram 3 gb olacak diyoalr :)

• Beğen
maskedboy

maskedboy

Üye
buradan lg g2 alabilirsin bi düşün

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Nexus 5

• Beğen
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
en mantıklısını yapıyosun :) nexus 6 oyun telefonu ancak kamerası 13 mp ile gelecek yani daha iyi :) güncelleme sıkıntısı yok ram 3 gb olacak diyoalr :)
Fiyatı da 1300 1500 arası gelirse müthiş olur :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve lazye
lazye

lazye

Üye
Bence o civarda gelir zaten :)

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 6 hakkındaki bilgiler kesin değil.
Tahmin... Dedikodu....

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
lg g2 al batarya 3000 mah pişman olmazsın arada 700mah fark var nexus 5 alırsan 20 sayfa rom var hangisini yükleyeceğine karar veremezsin

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Yeni nexus 5 cikiyor android L ile gelicek direk hatta L nin tam adida belli oldu android lion [emoji41]

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Aynen:D

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
lg g2 al batarya 3000 mah pişman olmazsın arada 700mah fark var nexus 5 alırsan 20 sayfa rom var hangisini yükleyeceğine karar veremezsin
Telefon işini birkaç ay sonraya erteledim o zamana kasar lg g2 den daha iyi modelleri daha ucuza alırım :)

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni nexus 5 cikiyor android L ile gelicek direk hatta L nin tam adida belli oldu android lion [emoji41]
Lion ne alaka anlamadım doğrusu :) önceki kitkat jellybean ıce cream bunlar hep yiyecek isimleri ama lion? :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Lion ne alaka anlamadım doğrusu :) önceki kitkat jellybean ıce cream bunlar hep yiyecek isimleri ama lion? :D
Valla bilmiyom teknoloji sitesinde okudum bugun buda resim ve yeni nexus 5

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Valla bilmiyom teknoloji sitesinde okudum bugun buda resim ve yeni nexus 5
bu fotoğrafta öyle yazıyorsa doğrudur herhalde neyse adı ne olursa olsun sorun değil önemli olan her yönden iyi bir güncelleme olması :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
NEXUS

NEXUS

Üye
bu fotoğrafta öyle yazıyorsa doğrudur herhalde neyse adı ne olursa olsun sorun değil önemli olan her yönden iyi bir güncelleme olması :)
güncelleme zaten nexus 6 da hiç sorun etmessin. zaten bütün nexuslar performans canavarı oluyor yani çok iyi bir telefon bataryayıda geliştirirler bu sefer tam olur :)

Nexus 6 hakkındaki bilgiler kesin değil.
Tahmin... Dedikodu....
kesin gözüylke bakılıyor o özelliklere :) 3 gb ram ile 13 mp kameraya :)

• Beğen

Üst Alt