en mantıklısını yapıyosunFiyatları araştırdım ve telefon alma işini birkaç ay sonraya erteledim yani dediğini uygulayacağım
nexus 6 oyun telefonu ancak kamerası 13 mp ile gelecek yani daha iyi
güncelleme sıkıntısı yok ram 3 gb olacak diyoalr 
Fiyatı da 1300 1500 arası gelirse müthiş oluren mantıklısını yapıyosunnexus 6 oyun telefonu ancak kamerası 13 mp ile gelecek yani daha iyi
güncelleme sıkıntısı yok ram 3 gb olacak diyoalr
![]()

zaten o civarda geliyor 1400 e gelecektir tahminim nexus cihazlar ucuz oluyorFiyatı da 1300 1500 arası gelirse müthiş olur![]()

ekranı kaç inç olacak biliyor musun?zaten o civarda geliyor 1400 e gelecektir tahminim nexus cihazlar ucuz oluyor![]()

lg g2 al batarya 3000 mah pişman olmazsın arada 700mah fark var nexus 5 alırsan 20 sayfa rom var hangisini yükleyeceğine karar veremezsin
Eek nedir abi ya?

Telefon işini birkaç ay sonraya erteledim o zamana kasar lg g2 den daha iyi modelleri daha ucuza alırımlg g2 al batarya 3000 mah pişman olmazsın arada 700mah fark var nexus 5 alırsan 20 sayfa rom var hangisini yükleyeceğine karar veremezsin

Lion ne alaka anlamadım doğrusuYeni nexus 5 cikiyor android L ile gelicek direk hatta L nin tam adida belli oldu android lion [emoji41]
önceki kitkat jellybean ıce cream bunlar hep yiyecek isimleri ama lion? 
Valla bilmiyom teknoloji sitesinde okudum bugun buda resim ve yeni nexus 5Lion ne alaka anlamadım doğrusuönceki kitkat jellybean ıce cream bunlar hep yiyecek isimleri ama lion?
![]()
bu fotoğrafta öyle yazıyorsa doğrudur herhalde neyse adı ne olursa olsun sorun değil önemli olan her yönden iyi bir güncelleme olmasıValla bilmiyom teknoloji sitesinde okudum bugun buda resim ve yeni nexus 5Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

güncelleme zaten nexus 6 da hiç sorun etmessin. zaten bütün nexuslar performans canavarı oluyor yani çok iyi bir telefon bataryayıda geliştirirler bu sefer tam olurbu fotoğrafta öyle yazıyorsa doğrudur herhalde neyse adı ne olursa olsun sorun değil önemli olan her yönden iyi bir güncelleme olması![]()

kesin gözüylke bakılıyor o özelliklereNexus 6 hakkındaki bilgiler kesin değil.
Tahmin... Dedikodu....
3 gb ram ile 13 mp kameraya