Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımMavi Ekran Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
panorama_ömer16
Üye
Konu Sahibi
Mavi Ekran Sorunu
Bigisayarıma format factory 3.20 programını kurdum açmaya çalıştığımda mavi ekran çıkıp restart oluyor.Güvenli modda açmayı denediğimde sorunsuz açılıyor ama normalde açılmıyor.Bilir kişilerden yardım bekliyorum.
Uhops
Üye
Bilmez kişi olarak cevap veriyim:Başka bir sürüm kurmaya çalış
panorama_ömer16
Üye
Konu Sahibi
Eski sürümleri çalışıyordu, bu programı sürekli kullanan biriyim.Programın 3.0 sürümünden sonrakileri çalıştığında mavi ekran veriyor.Google de aradım kimse böyle bir sorun yaşamamış.
Eski sürümleri çalışıyordu, bu programı sürekli kullanan biriyim.Programın 3.0 sürümünden sonrakileri çalıştığında mavi ekran veriyor.Google de aradım kimse böyle bir sorun yaşamamış.
Onu da denedim aynı.Bir arkadaşımda var onda sorunsuz çalışıyor ama bende çalışmıyor.Arkadaşımın bilgisayarı masaüstü windows 7 ultimate 32 bit.Benimki dizüstü windows 7 64 bit home basic.
Onu da denedim aynı.Bir arkadaşımda var onda sorunsuz çalışıyor ama bende çalışmıyor.Arkadaşımın bilgisayarı masaüstü windows 7 ultimate 32 bit.Benimki dizüstü windows 7 64 bit home basic.