MasteLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
5 parmağıişte kuzu kuzu geldim
bu üye bi harika dostum
bi elin nesi var? Nesi var
işte kuzu kuzu geldim
bu üye bi harika dostum
Ben de seni tanıdığıma çok sevindim be abim sevdiğim abimlerimden bir tanesisin sen cansınKuzudurKuzu gibi sakin uysal ama son derece akıllı,saygılı terbiyeli,merhametli ve çok çok iyi niyetli bir kardeşimsin Foruma fırtına gibi girdin heralde ilk konuştuğun insanlardan birisi de benim Ve seni tanıdığıma çok memnun oldum kardeşim Sana da üniversite sınavında başarılar,gel İstanbul a da misafirimiz ol
Sen de kardeşten ötesin benim içinKardeşimdir
Başka söze gerek yok sanırım.
Tarık abim mi ?Bu konuya baya bi zaman ayırmam gerek kardeşim en kısa sürede ayırıp yazacağım
Sen de bir harikasın hadi bakalım sınavı atlatıp şu güzel kardeşlerinin yüzünü güldür cansın sen Furkan bunu bilişte kuzu kuzu geldim
bu üye bi harika dostum
Sağolasıniyi bir arkadas
5 parmağı
Kardişim sen tam neşe kaynağısın senle konuşmasam duramam bengececilerde değil tabiki kendisiyle cep genelde tanıştım ne geyikler çeviriyoduk senle yaaespriler yapar bazen ama babam tarzı olduğu için gülesim gelmez nedense hep babamın üslubuyla konuşur onun yaptığı esprileri yapar bende derim 'ya babamın müdavimiyse bu arkadaş' bu bende ciddi bi' paranoyadır şeker gibi adamdır bi' yamuğunu görmezsiniz onun hiçbir şekilde kavga edemezsin onunla çünkü o izin vermez veremez çok iyi kalpli sevecen hani şu hep karnesine beş getiren ayten hanımın oğlu varya o işte fatihtir sinirlendğimde çok güzel yatıştırır falan onunla telefon görüşmelerim oldu gene aynı adam iyi bir 'dost' diline dolanan kuzu kelimesinden hiç haz etmediğimi ona da şaka yollu sık sık söylemişimdir taabiii bundada ciddi değilim aslında onunla 3 aydır falan sıkı muhabbetimiz var ama kardeşim gibidir seviliyorsun kardişim
Cansın sen de kuzum forumun başlarında en çok gördüğüm kişisin ve o gün sevmiştim seniYazın gececilerde muhabbetin dibine vuran, fakat son günlerde benim gibi sınava çalışmaktan foruma pek giremeyen kuzucuğum
Candan ve iyi kalplisempatik, samimi, sohbete açık ve çok kibar birisi. İyi de bir dert ortağı...
İyi ki tanıştım seninleforumda ilk tanıştığım kişilerden
Ben de seni kuzumCandır o can, Kendisini çok severim.. Yerinde ve samimi muhabbeti olan bi kişidir. Daha çok var ama yazmıyacam. Sadece tanıyınSeviyoruz seni kuzum
Ve işte geldim cana can katan Muhammed abimeBu forumdaki meşhur "İyi ki varlar" listemin diğer zirveye oynayan şahsiyetlerinden. Bırak forumu iyi ki hayatımda ve hayatımın bir parçası. O kadar bilgili ve zeki ki, einstein hayatta olsa onu veliaht atardı. O kadar sempatik ve espirili ki, Cem Yılmaz görse kardeşim deyip sarılır.(Çok mu abarttım la) Her neyse.. Çok süper bir kişiliğe sahiptir. Onun da benim için dediği gibi, onu anlatmaya karakter sınırı(70000) izin vermez. O kadar tanıyor ve seviyoruz birbirimizi. Allah tuttuğunu altın etsin kardeşim. Belki o zaman yakışır sana tuttukların. Kalbimden hiç bir vakit çıkmaman dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?