MasteLaa ( Fatih Topçu ) Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :))

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa ( Fatih Topçu ) Kimdir ? Nasıl Bilirsiniz :))
Gereksizlere açtım ama baktım konunun asıl yeri burası belki tanımak isteyen buradan girip tanır Tam adım Fatih Topçu

Cidden hakkımda ne düşünüyorsanız onu yazmanızı istiyorum Kötü veya iyi..Samimi cevaplarınızı ve değerli yorumlarınızı bekliyorum

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kuzudur Kuzu gibi sakin uysal ama son derece akıllı,saygılı terbiyeli,merhametli ve çok çok iyi niyetli bir kardeşimsin Foruma fırtına gibi girdin heralde ilk konuştuğun insanlardan birisi de benim Ve seni tanıdığıma çok memnun oldum kardeşim Sana da üniversite sınavında başarılar,gel İstanbul a da misafirimiz ol

Tepkiler: MasteLaa

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardeşimdir
Başka söze gerek yok sanırım.

Bu konuya baya bi zaman ayırmam gerek kardeşim en kısa sürede ayırıp yazacağım

işte kuzu kuzu geldim
bu üye bi harika dostum
bi elin nesi var? Nesi var

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye
gececilerde değil tabiki kendisiyle cep genelde tanıştım ne geyikler çeviriyoduk senle yaa espriler yapar bazen ama babam tarzı olduğu için gülesim gelmez nedense hep babamın üslubuyla konuşur onun yaptığı esprileri yapar bende derim 'ya babamın müdavimiyse bu arkadaş' bu bende ciddi bi' paranoyadır şeker gibi adamdır bi' yamuğunu görmezsiniz onun hiçbir şekilde kavga edemezsin onunla çünkü o izin vermez veremez çok iyi kalpli sevecen hani şu hep karnesine beş getiren ayten hanımın oğlu varya o işte fatihtir sinirlendğimde çok güzel yatıştırır falan onunla telefon görüşmelerim oldu gene aynı adam iyi bir 'dost' diline dolanan kuzu kelimesinden hiç haz etmediğimi ona da şaka yollu sık sık söylemişimdir taabiii bundada ciddi değilim aslında onunla 3 aydır falan sıkı muhabbetimiz var ama kardeşim gibidir seviliyorsun kardişim

Tepkiler: BerkBora ve MasteLaa

Metin MF

Üye
Yazın gececilerde muhabbetin dibine vuran, fakat son günlerde benim gibi sınava çalışmaktan foruma pek giremeyen kuzucuğum

sempatik, samimi, sohbete açık ve çok kibar birisi. İyi de bir dert ortağı...

forumda ilk tanıştığım kişilerden

Candır o can, Kendisini çok severim.. Yerinde ve samimi muhabbeti olan bi kişidir. Daha çok var ama yazmıyacam. Sadece tanıyın Seviyoruz seni kuzum

Bu forumdaki meşhur "İyi ki varlar" listemin diğer zirveye oynayan şahsiyetlerinden. Bırak forumu iyi ki hayatımda ve hayatımın bir parçası. O kadar bilgili ve zeki ki, einstein hayatta olsa onu veliaht atardı. O kadar sempatik ve espirili ki, Cem Yılmaz görse kardeşim deyip sarılır.(Çok mu abarttım la ) Her neyse.. Çok süper bir kişiliğe sahiptir. Onun da benim için dediği gibi, onu anlatmaya karakter sınırı(70000) izin vermez. O kadar tanıyor ve seviyoruz birbirimizi. Allah tuttuğunu altın etsin kardeşim. Belki o zaman yakışır sana tuttukların. Kalbimden hiç bir vakit çıkmaman dileğiyle.

__xXx__

Üye
biricik kardeşimiz

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Ben de seni tanıdığıma çok sevindim be abim sevdiğim abimlerimden bir tanesisin sen cansın

Kardeşimdir
Başka söze gerek yok sanırım.
Sen de kardeşten ötesin benim için
Bu konuya baya bi zaman ayırmam gerek kardeşim en kısa sürede ayırıp yazacağım
Tarık abim mi ? Ne diyebilirim ki kendisini tanıtmaya çalışıp konu açmaya çalışsam Doğuş Pertez abiyi rahat geçerim Candan öte cansın sen abim canım sana feda olsun
işte kuzu kuzu geldim
bu üye bi harika dostum
bi elin nesi var? Nesi var
Sen de bir harikasın hadi bakalım sınavı atlatıp şu güzel kardeşlerinin yüzünü güldür cansın sen Furkan bunu bil
Sağolasın

Kardişim sen tam neşe kaynağısın senle konuşmasam duramam ben Sen de çok ama çok seviliyorsun kardeşim Pardon kardişim

Yazın gececilerde muhabbetin dibine vuran, fakat son günlerde benim gibi sınava çalışmaktan foruma pek giremeyen kuzucuğum
Cansın sen de kuzum forumun başlarında en çok gördüğüm kişisin ve o gün sevmiştim seni Sınav var evet 15 ay var ama süre az bu da gerçek
sempatik, samimi, sohbete açık ve çok kibar birisi. İyi de bir dert ortağı...
Candan ve iyi kalpli Daha insan ne ister ki

- - - Eklendi - - -

forumda ilk tanıştığım kişilerden
İyi ki tanıştım seninle
Candır o can, Kendisini çok severim.. Yerinde ve samimi muhabbeti olan bi kişidir. Daha çok var ama yazmıyacam. Sadece tanıyın Seviyoruz seni kuzum
Ben de seni kuzum Senin yerin de ayrıdır bunu bil
Ve işte geldim cana can katan Muhammed abime Söze gerek var mı abim Seni tanımak isteyen bölümde ismini bulsun kelimeler yetmez

Tepkiler: doctorrr

yeauw

Üye
avatarındaki kız kim bilmiyorum ama hep o var :P ilk gördüğümde avatarından kız sanmıştım ama yazıyı okuyunca anladım erkekmiş iyi sakin uysal maxicepde kötü biri yok zaten ama iyi olanlardan daha iyi bukadar yeter heralde hep iyi lafı kullandım zaten yeter bu yazı bitmez