^Massa Geri Dönecek^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Massa Geri Dönecek^..


3 Dünya Şampiyonu Jackie Stwart'a göre Macaristan yarışında şanssız şekilde motor sorunu sonucu yarış dışı kalan Felipe Massa daha güçlü şekilde geri dönecek.

Stewart: "Yarışın,hatta Sürücüler Klasmanın kader anı Felipe Massa'nın son 3 tur kala yaşadığı motor sorunu olabilir"

"Harika bir start aldı ve yarışı iyi bir şekilde götürüyordu ve yarışı kazanmaya sadece 3 tur uzaktaydı."

Fakat Massa'nın yarıştan sonra bazı pozitif düşünceleride vardı. Bunlardan en önemlisi aracı yarış hızında McLaren aracı ile baş edebiliyordu. Takım arkadaşı Kimi de çok istekli görünürken Massa da en az onun kadar hızlı olduğunu düşünüyor. Bu da 2009 hakkında yapılan spekülasyonları suya düşürüyor.

Stewart: "Massa bu olayı unutacaktır. Tüm zirveye oynayan sürücüler elbet bir kez bu tip mekanik arızalar sonucu hayal kırıklığına uğramıştır."

"Fakat bu olayı sakin karşılamalısınız, Massa birkaç gün üzüntülü olucaktır, fakat o da şunu biliyor ki Formula 1 araçları 5000 parçadan oluşan mekanik aygıt ve yaşanan problemler bilinmeyen şeyler değil."

"Sadece şunu söylemelisiniz, 'Güzel bir gün değildi'. Bağırmanın çağırmanın bir anlamı yok. Formula 1 takım oyunudur, motor sorunundan dolayı mekanikerler ve özellikle motor bölümünde çalışan mühendisler büyük hayal kırıklığına uğramıştır."
 

Benzer Konular



Üst Alt