Masaüstü mü Dizüstü mü ?? //ANKET//

Sponsorlu Bağlantılar

Masaüstü mü Dizüstü mü ??

• Masaüstü

Kullanılan: 37 72.5%
  • Dizüstü

Kullanılan: 14 27.5%

• Kullanılan toplam oy
    51
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brk38

brk38

Üye
Masaüstü : 86.67%
Dizüstü : 13.33%

Vay be.. masaüstü fark atıyor ben artık masaüstü kullananların sayısı azalmıştır. herkes laptop alıyor sanıyordum fakat yanılmışım .) ama şu var masaüstü de kablo derdi var bide webcam, klavye, mouse, kulaklık, hoporler, mikrofon vs.. bunları ayrıca alıp takıyorsun. fakat laptopta hepsi içinde olması avantaj. ben masaüstü kullanıyorum ama dizüstü daha kolay,kullanışlı geliyor ./
şimdi ben kendimi örnek veriyim masaüstü kullan dım 8-9 sene şimdi laptop aldım masaüstünü şutladım.çok pişmanım arkadaşında dediği gibi fan faln aldım ama nafile pes 2011 de falan 2-3 saat ama gta ıv cod 7 de felan taş çatlasın 1 saat.bu arada hiç bir laptopdaki hopalör seni tatmin etmez(en azından şu zamana kadarki gödüğüm laptoplarda)ben ayrı olarak bi 2.1 aldım.tek iyi yönü koy çantaya götür istediğin yere.
masaüstünde 7/24 oyun oyna banamısın demez ama arkdaşda samsung laptop vardı 4850 ekran kartı p7350 işlemci 4gb ram assın creed brohter 25 dakika oynuyodun valla nası desem :D laptopun üstüne çay koy 5 dakikaya hazır :D sonra küt 35 40 dakika olunca kapanıyordu yani masaüstü derim birde laptoplara yüksek ekran kartları koymaları çook saçma bilmem siz nasıl düşünüyonuz?:hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
güzeldi ama :dry:

PuGatorY

PuGatorY

Üye
ben 10 yıldır P4 kullandım şimdi AMD X6 aldım pişman değilim iyiki aldım:-)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
  • Masaüstü 69.57 %
    16 oy
  • Dizüstü 30.43 %
    7 oy

----------Eklendi @ 16:50:02 ---------- Yazıldı @ 16:46:49 ----------

masaüstü önde, fark atıyor :ehe

merveatasoy

merveatasoy

Üye
dizüstü

Masha

Masha

Üye
İyi bi dizüstü her zaman işe yarar :oke:

skynet

Üye
Dostum düşünmene bile gerek yok tabikide masaüstü istediğin zaman modifiye yapabilirsin haa diyosan laptop alacam ozaman monster al derim fiyatı biraz tuzlu olur ama aldınmı uzun zaman idare eder seni.....:oke:

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Ne iş yapacağına bağlı :D

typerr1982

typerr1982

Üye
tabikide bir masa üstü bilgisayarın yerini notebook tutmaz ama masaüstü bilgisayarıda dışarda elinde gezdiremezzsin oyun için masaüstü derim ben daha sonradan parçalarını değiştirebilme imkanın olucak nihayetinde ama toplama yapman tavsiye

61semih

61semih

Üye
masaustu tabıkı.
leptopun tek avantajı seyehatte oda şarjı bıtıyor hemen.kaldıkı bu devırde telefonla zaten ınternete rahatca gırılıyor.
ekran avanntajı ve klavye kullanım rahatlıgından bır turlu leptoplara alısamadım.oyun acarım ınternetten tam ekran olmaz tam bır işkence.
bır pc de oyun oynamakla leptopta oynamak arasında cıddı fark var.

----------Eklendi @ 01:21:57 ---------- Yazıldı @ 01:21:25 ----------

hele netbukları hıc anlamıs degılım o atom işlemcı nedır yahu ona paramı verılır

xLEPRECHAUNx

xLEPRECHAUNx

Üye
Tabiki masaüstü

devran_34

devran_34

Üye
masaüstü her zaman her yerde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt