Enpatsu Shakugan
Üye
bi tane ethernet kablosu tak iki pc yede sonra ev ağı kur aralarında sonra 70-80 mb/sn hızla aktarayın 11nde notebook alıyorum masaustu bilgisayardaki herşeyi aktarmak istiyorum yaklaşık 80 gblık. Bunu flaş kullanarak da yapabilirim ama çok uzun sürer tek seferde aktarmak istiyorum bir yolu var mı?
Internet lazım mı ki bende yokbi tane ethernet kablosu tak iki pc yede sonra ev ağı kur aralarında sonra 70-80 mb/sn hızla aktar(bizim arkadaşlar öyle yapıyor denemedim, bende laptop alınca deneyeceğim
)
modem olsa yeter yaInternet lazım mı ki bende yok
ama ben ethernet kablolarıyla denediğimde 300kb/sn hızla atmıştı niyeysebi tane ethernet kablosu tak iki pc yede sonra ev ağı kur aralarında sonra 70-80 mb/sn hızla aktar(bizim arkadaşlar öyle yapıyor denemedim, bende laptop alınca deneyeceğim
)

modeme de gerek yok bizim arkadaşlar yapıyordu 76mb/sn diye hatırlıyorum denemekten ne çıkarkimodem olsa yeter ya
ama ben ethernet kablolarıyla denediğimde 300kb/sn hızla atmıştı niyeyse![]()

aynene veriyon mu şimdi yarın bak anlaşalım inceleme konusunu ben açacambi gelsin de pc![]()

Neyi veriyon muaynene veriyon mu şimdi yarın bak anlaşalım inceleme konusunu ben açacam![]()
siparişiNeyi veriyon mu

Aynen cumartesi de elimde olur pazar acarim kutuyusiparişi![]()

arkadaşların varsa harici disk iste olurda verirlerse işini hallet geri verayın 11nde notebook alıyorum masaustu bilgisayardaki herşeyi aktarmak istiyorum yaklaşık 80 gblık. Bunu flaş kullanarak da yapabilirim ama çok uzun sürer tek seferde aktarmak istiyorum bir yolu var mı?
nedenAynen cumartesi de elimde olur pazar acarim kutuyu![]()

Kargo otele gitcek ben çalışıyo olcam ev boş olacak babam geç geliyo pc geç gelcek yani

anladımKargo otele gitcek ben çalışıyo olcam ev boş olacak babam geç geliyo pc geç gelcek yani![]()
işin zorhepsi topu topu 1 saat dosya aktarımı hariçzor valla 2 saat windows 8 kur driver yükle programları yükle masaustu pcdekileri aktar uuu bi ton iş var yazarken yoruldum![]()

yat hadi bakalım heyecanlısındır zatenneyse ben yattım iş var yarın![]()