Yardım Masaustu bilgisayardaki herşeyi notebooka aktarmak istiyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Masaustu bilgisayardaki herşeyi notebooka aktarmak istiyorum yardım
ayın 11nde notebook alıyorum masaustu bilgisayardaki herşeyi aktarmak istiyorum yaklaşık 80 gblık. Bunu flaş kullanarak da yapabilirim ama çok uzun sürer tek seferde aktarmak istiyorum bir yolu var mı?

abandonware

abandonware

Üye
yanlış bilmiyorsam her iki tarafıda usb şeklinde olan kablolar var, o kablo ve windowstaki bir özellikle dosya aktarımı yapabiliyorsun.. veya masaüstündeki harddiski söküp adaptörle laptobuna taşınabilir disk olarak gösterebilirsin

ByKatre

ByKatre

Üye
ayın 11nde notebook alıyorum masaustu bilgisayardaki herşeyi aktarmak istiyorum yaklaşık 80 gblık. Bunu flaş kullanarak da yapabilirim ama çok uzun sürer tek seferde aktarmak istiyorum bir yolu var mı?
bi tane ethernet kablosu tak iki pc yede sonra ev ağı kur aralarında sonra 70-80 mb/sn hızla aktar ;) (bizim arkadaşlar öyle yapıyor denemedim, bende laptop alınca deneyeceğim ;) )

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
bi tane ethernet kablosu tak iki pc yede sonra ev ağı kur aralarında sonra 70-80 mb/sn hızla aktar ;) (bizim arkadaşlar öyle yapıyor denemedim, bende laptop alınca deneyeceğim ;) )
Internet lazım mı ki bende yok

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
modem var hallederim o zaman 70mb/s ise iyidir yani 30 olsa bile iyi flaşla uğraşmaktansa

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
modem olsa yeter ya :hmmm
ama ben ethernet kablolarıyla denediğimde 300kb/sn hızla atmıştı niyeyse :hmmm
modeme de gerek yok bizim arkadaşlar yapıyordu 76mb/sn diye hatırlıyorum denemekten ne çıkarki :bilmm

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
bi gelsin de pc :D

ishak388

ishak388

Üye
arkadaşların varsa harici disk iste olurda verirlerse işini hallet geri ver

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
zor valla 2 saat windows 8 kur driver yükle programları yükle masaustu pcdekileri aktar uuu bi ton iş var yazarken yoruldum :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
neyse ben yattım iş var yarın :D

Üst Alt