Marvel's Spider-Man

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Marvel's Spider-Man
Merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz gibi Spider-Man, Marvel ve Sony'nin anlaşması ile birlikte Marvel Cinematic Universe'e katıldı.



- Spider-Man'in Marvel Cinematic Universe'e katılımıyla seriye reboot geliyor. Andrew Garfield artık Spider-Man değil.

- Spider-Man ilk olarak Captain America: Civil War filminde görünecek. İlk solo Spider-Man filmi ise 28 Temmuz 2017'de gelecek.

- Spider-Man'in solo filmlerinde kreatif kontrol Sony'de, diğer Marvel filmlerinde kreaitf kontrol Marvel'da. Ama bu herkes iki koldan istediğini yapacak demek değil. Kararlar birlikte alınacak. Kevin Feige, solo filmlerde de yapımcı olacak. Karakterlerin gelişimi ve MCU'ya uyum ortak kararlarla alınacak. Lakin son sözü Sony söyleyecek.



- Spider-Man lise sıralarına geri dönecek. Üstelik bu sefer gerçekten genç bir oyuncu ile anlaşılacak. Marvel 20-25 yaş arası bir oyuncu istiyor.

- Spider-Man için artık origin anlatılmayacak. Elbetteki damdan düşer gibi çıkmayacak ama 2008 yılındaki The Incredible Hulk benzeri bir durum ile origin kısa kesilecek.

- Spider-Man, Peter Parker mı olacak ? Miles Morales mi ? Resmi duyuruda Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group'un başkanı Doug Belgrad tam olarak şöyle diyor : This new level of collaboration is the perfect way to take Peter Parker's story into the future.

- En önemli nokta; Marvel Spider-Man'in haklarını almadı. Spider-Man'in hakları halen Sony'de.



- Filmin yazarlığının ve yönetmenliğinin Drew Goddard'a emanet olduğu en yüksek sesle söylenen dedikodu. Hatta kesin diyen kaynaklarda var.

- Filmin adının The Spectacular Spider-Man olacağı da yine güçlü bir dedikodu.

- Filmin origin hikayesi anlatmayacağı, yeni oyuncunun çok uzun yıllar rolde kalacağı ve Harry Potter modunda rolde büyüyeceği yine güçlü dedikodular arasında. Çok sayıda üçlemeden bahsediliyor.

- İlk filmde Spider-Man'in Iron Man ile mücadelesi ve Spider-Man'in Avengers'a katılım sürecinin anlatılacağı, bununla birlikte Sinister Six'in de bir araya geleceği söyleniyor.

Çok büyük ihtimalle , Spider-Man kesin olarak Peter Parker olacak ve liseye gidecek.
 


0MG90

0MG90

Üye
Üç anlaşmalı firma var aslında. Marvel, Sony ve Disney. Çünkü Disney Örümcek Adam'ın çizgi filmini yayınlıyor bir çok ülkede, onunda payı var.
Ultron Çağı'nın sonunu merakla bekliyorum :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Üç anlaşmalı firma var aslında. Marvel, Sony ve Disney. Çünkü Disney Örümcek Adam'ın çizgi filmini yayınlıyor bir çok ülkede, onunda payı var.
Ultron Çağı'nın sonunu merakla bekliyorum :D
Filmlerde avengers assemble gibi olsa keşke.
Disney biiyor abi işi :D
 
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90


Üst Alt