Marketten Yapılan Satınalma Sorunları Hk.

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Marketten Yapılan Satınalma Sorunları Hk.
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda mağazadan yapılan alışverişlerde bazı sorun yaşayan arkadaşlar olmuştu. Bizde sanal kredi kartı kullanmalarını tavsiye etmiştik, lakin son birkaç alış-verişte tahsilat sorunu yaşadım ve tahsilat gerçekleşene kadar Microsoft hesabım askıya alındı. Konuyla ilgili bir araştırma yapmaya karar verdim ve Microsoft ile irtibata geçtim. Maalesef sanal kartlar ile sorun yaşanıyor, nedeni ise aşağıdaki Microsoft cevabında belirtilmiş (Sanal kart limitleri en fazla 24 saat içerisinde sıfırlanıyor). Bu arada normal kredi kartı ile harcama yapıp ta birden fazla tahsilat olanlar endişe etmesinler, Microsoft her yeni tanımlanan kredi kartı için ve ilgili kredi kartına bağlı özelliklerde yapılan her değişiklik için birkaç defa deneme tahsilatı yapıp geri iade ediyormuş. Yani deneme amaçlı yapılan tahsilatlar ...

Sayın Ali Bey,

Microsoft Uygulamalari Ücretlendirme Ve Destek ekibini aradiginiz için tesekkür ederiz.

Umariz almis oldugunuz destek sizi memnun etmistir.

Bugünkü görüsmemizde Sanal Kartiniz ile ilgili yardim talep ettiniz.

Sorununuzu asagida belirtilen adimlari takip ederek çözmeye çalistik.

1. Sanal kartlar ile islem yapilabilmesi için en az 72 saatlik geçerlilik süresine sahip olmasi gerekir.

2. Alisverislerinize devam edebilmeniz için hesabiniza normal bir Visa kart eklemenizi tavsiye ederiz.

Almis oldugunuz oturum destegi ile ilgili tarafiniza anket gönderilecektir. Degerli görüslerinizi bizimle paylastiginiz için tesekkür ederiz. Daha kaliteli hizmet verebilmemiz adina görüsleriniz bizim için degerlidir.

Lütfen bu mesaja geri dönüs yapmayiniz. Verilen cevaplar degerlendirmeye alinmayan mesaj kutusuna yönlendirilmektedir.

Microsoft Uygulamalari Ücretlendirme hesabi ile ilgili daha detayli bilgi yada bize ulasmak için lütfen https://commerce.microsoft.com adresini ziyaret ederek Microsoft hesabiniz ile giris yapiniz.

Tesekkürler.

Microsoft Uygulamalari Ücretlendirme Ve Destek Ekibi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgi için teşekkürler abi, ilk zamanlar bende ödemeler ile ilgili sıkıntı çekmiştim ama çok şükür şimdi tıkır tıkır.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Bana da yardımcı olun, benim banka kartım var ama hangi siteden sanal kart edineceğim. Kendi bankasından olmuyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Banka kartı market alışverişi için geçerli değil. :(

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Bir ara arkadaşın biri yabancı bir siteden, banka kartıyla sanal kredi kartı almayı anlatmıştı ama sitenin adını bulamıyorum.

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Bana da yardımcı olun, benim banka kartım var ama hangi siteden sanal kart edineceğim. Kendi bankasından olmuyor.

Sanal kredi kartının kullanılabilmesi için, kartın limit sıfırlama işleminin 72 saatten fazla olması öneriliyor, zira çoğu sanal kart 24 saat sonra limitini otomatikman sıfırlıyor. Böylece ilk 24 saat içinde provizyon alınırsa işlem sonuçlanıyor, ama 24 saati geçince limit sıfırlandığından askıdaki provizyon geri dönüyor. Microsoft'un önerisi ise sanal kart yerine normal bir kredi kartı kullanılması ...
Banka kartları zaten kullanılamıyor ...

Üst Alt