Alışveriş yaptık parayı çekemiyoruz diye e-posta geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Alışveriş yaptık parayı çekemiyoruz diye e-posta geldi
sanal kartla asphalt 7yi aldım. ama sanırsam aynı anda parayı düşmediler hesaptan, sanal kart ile alınca da 1 gün sonra hesap kapanıyor. alalı 1 haftayı geçti :D gelen e posta şu,

Microsoft Billing Services tarafından size faturalanan aşağıdaki satın alma işlemleri için sizden ödeme alamadık:

28.02.2013287658802Asphalt 7 Heat
- Asphalt 7 Heat

2,00 TL
Alt Toplam: 2,00 TL
KDV: 0,00 TL
Toplam Tutar: 2,00 TL

Fatura hesabınızdaki geçerli ödeme yöntemi aşağıdaki kredi kartıdır:

Kart türü: VISA

Güncel ödeme bilgileriniz alıncaya kadar hesabınız askıya alınacak ve başka bir satın alma işlemi yapamayacaksınız. Yukarıdaki kartla satın alınan diğer Microsoft hizmetlerinden ödeme zamanı gelenler varsa bunlar da etkilenebilir.

Ödeme hesabınızı görüntülemek veya değiştirmek için adresine gidin ve aşağıdaki seçeneklerden birini seçin:
  • Ödeme bilgilerinizi güncelleştirmek için "ödeme seçenekleri"ni seçin, ödeme seçeneğinin adını tıklatın ve ardından "düzenle"yi tıklatın.
  • Ödeme yöntemiyle ilgili hesap ekstresini görüntülemek için "ödeme seçenekleri"ni seçin, ödeme seçeneğinin adını tıklatın ve ardından "işlemleri görüntüle"yi tıklatın.

Bu sorunu zaten çözdüyseniz lütfen bu uyarıyı dikkate almayın. İlginize teşekkür ederiz.

Microsoft Billing Services'i kullandığınız için teşekkür ederiz.
Microsoft Windows Phone

---

Şimdi hesaptan sanal karta girdim tekrar, süresini 1 hafta açık yaptım, hesaba tekrar 5 tl limit koydum. alırlar mı yarına falan parayı ?

şu yazı canımı sıktı:
Güncel ödeme bilgileriniz alıncaya kadar hesabınız askıya alınacak ve başka bir satın alma işlemi yapamayacaksınız. Yukarıdaki kartla satın alınan diğer Microsoft hizmetlerinden ödeme zamanı gelenler varsa bunlar da etkilenebilir.

yardım eder misiniz ?

serinaga

serinaga

Üye
İlginç ...
Oysa ki karttan çekmiş olmalıydı ?

kaltintop

kaltintop

Üye
benim mağazadan algıladığım nokta şu ki; sanırım yapılan alışverişleri aylık olarak faturalandırıp çekim yapıyorlar. asphalt 7 ve where is my water oyunlarını satın aldım 1 hafta ara ile 2. hafta yani şubat bitiminde fatura mail kutuma düştü. sıkıntı bundan kaynalanıyor olabilir

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
İlginç ...
Oysa ki karttan çekmiş olmalıydı ?

Demekki anında çekmiyor.. 1 gün sonra sanal kart iptal olunca hiç çekemedi..

- - - Eklendi - - -

benim mağazadan algıladığım nokta şu ki; sanırım yapılan alışverişleri aylık olarak faturalandırıp çekim yapıyorlar. asphalt 7 ve where is my water oyunlarını satın aldım 1 hafta ara ile 2. hafta yani şubat bitiminde fatura mail kutuma düştü. sıkıntı bundan kaynalanıyor olabilir

Evet olabilir dediğin gibi.. 28 şubatta aldım attıkları mail 4 martta.. Anında yapmıyorlar. Şimdi o sanal kartı tekrar açtım 1 hafta müddet verdim aktiflik olarak. Bakalım çekecekler mi parayı..

• Beğen
Tepkiler: alical33
alical33

alical33

Üye
Aynısı banada geldi ama oyunu yükledim oynuyorum para kesildimi ne oldu bilmiyorum kredi kartıyla almıştım

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Aynısı banada geldi ama oyunu yükledim oynuyorum para kesildimi ne oldu bilmiyorum kredi kartıyla almıştım

Microsoft hesabını kilitleme falan yapmadı demi ?

''Güncel ödeme bilgileriniz alıncaya kadar hesabınız askıya alınacak ve başka bir satın alma işlemi yapamayacaksınız.''

alical33

alical33

Üye
Bilmiyorum askıya aldımı almadımı başka bişey almadığım için bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: PureFood

seydi53

Üye
Bilmiyorum askıya aldımı almadımı başka bişey almadığım için bilmiyorum

Aslına bakarsan tanımlı sanal kartımda limit aktarma yapmamama rağmen oyun satın alabiliyordum. Sonra düşündüm ki o zaman sanal kartın güvenliği nerede. ( sanal kartta para olsa da olmasa da satın alma işlemi yapabiliyordum) Bu konu beni aydınlattı. Demekki sanal karttan limit belirlemediğimiz sürece yada para aktarmadığımız sürece para çekilmesi imkansız.

Satın alma işlemleri yurt dışı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bekleyen işlemler arasında görülebiliyor veya anında hesaptan düşemiyor. Sonuç olarak sanal karta para aktarırken süresini 1 gün değil de 1-2 hafta yapmak en mantıklısı. ( Dursun kenarda 25-30 TL istedikçe alırsın :) )

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Bende hesaptan düştü parayı kartta gördüm. ama hala commerce.microsoft.com'a girince Bedeli kredi kartınızdan xxxxxxx'ten çekemiyoruz. diyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt