Marketteki En Pahalı Uygulama Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Marketteki En Pahalı Uygulama Hangisi ?
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da anlaşıldığı gibi wp marketteki en pahalı uygulama hangisi acaba ? Ben araştırırken aşağıdaki uygulamayı buldum, varmı ki daha pahalısı paylaşalım burada ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood

skynet

Üye
Oha neymişki o kadar pahalı o uygulama :hmmm

narnia16

narnia16

Üye
Bizim marketi bilmiyorum da app store da 1000$ lık bir uygulama görmüştüm.

PureFood

PureFood

Üye
51 ya da 53 TL'lik bir çeviri uygulaması gördüğümü hatuırlıyorum. Ama buna diyecek lafım yok :D

ekoks20

ekoks20

Üye

garmin harita programı 145 ₺

serecans

serecans

Üye
145 tl mi :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
uygulama mı alıyoruz yoksa telefon mu ? :)

• Beğen
Tepkiler: nusret2013 ve crazy_burhan
alical33

alical33

Üye
bunlar sazan avcısı sanrsam uygulama rastgele bişey sadece para kazanmak için yapıyorlar :D

serecans

serecans

Üye
garmin neyse de o en üstteki uygulama neymiş öyle resimlere baktım Bi anlam çıkaramadım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:oha: 145 tl ne demek ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
499.99 dolarlık bir uygulama paylaşmıştım geçen yıl buralarda bir yerde olucak

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
Lohengram

Lohengram

Üye
Satın alan varmı ki varsa vay haline :ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Satın alan varmı ki varsa vay haline :ah

kredi kartı tanımlıysa ve cüzdan pini açıksa bir de yanlışlıkla da olsa satın al tuşuna bir kac kere basılırsa fena da para degil hani. Diyeceksiniz ki o milyonda bir ihtimal. Zaten milyonlarca kullanıcı var bir kac tane cıksa yeter:ehe

• Beğen
Tepkiler: Dtn ve ÖEY
Lohengram

Lohengram

Üye

kredi kartı tanımlıysa ve cüzdan pini açıksa bir de yanlışlıkla da olsa satın al tuşuna bir kac kere basılırsa fena da para degil hani. Diyeceksiniz ki o milyonda bir ihtimal. Zaten milyonlarca kullanıcı var bir kac tane cıksa yeter:ehe

O zaman o milyonda bir olan kişinin vay haline :kop:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Abi bir uygulamaya o kadar para verilir mi yahu yazık günah :D:D

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi

Benim anlamadığım rakamı yüksek tutup birkaç kişiye satmaya çalışmak yerine, makul bir fiyata yüzlerce, hatta binlerce kişiye satmak daha cazip değil mi ? Tamam bir emek harcanmış, emeğin karşılığı alınmalı, buna lafımız yok. Ama bu kadar abartılıyor olmasına şaşıyorum. Bu rakamları Microsoft ne diyor acaba ?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da anlaşıldığı gibi wp marketteki en pahalı uygulama hangisi acaba ? Ben araştırırken aşağıdaki uygulamayı buldum, varmı ki daha pahalısı paylaşalım burada ...

geyik yapmak için yapılmış gibi 1mb :D

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
En azından deneme sürümü olsaydı da bir baksaydık nasıl bir uygulama diye ama maalesef oda yok, aklıma işportada ne denk getirirsen misali tuzak bir uygulama olabilir mi ? Çünkü açıklamada yetersiz ...

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt