eRdaL.
Üye
O kadar basit ki konuyu okuyunca birtek soru sormadan 12dakikada flash islemi tamamlanicak
eyvallah simdiden cok tsk ler
ali abi, hünkarım ve diğer nickini bildiğim tüm arkadaşlarım size bir sorum var. Sgs2si olan ve sadece androide tapan daha kernelden bile haberi olmayan arkadaşıma lumia900'ün kat be kat üstün olduğunu(kamera kasa ekran vs.) söylememe rağmen hala inat ediyor android diyor. 4s mi alırsın sgs 2mi sorusuna ise sınıfta 2 arkadaşımda 4s olmasına rağmen sgs2 diye cevap veriyor. Daha touchwizi bile bilmiyorSizce ben bu arkadaşımı nasıl ikna ederim yoksa bi gün beni akılsızca terslerken geberticem haberi yok safımın. Lütfen yardım edin wp ve iosun neden androidden caha üsütn olduğunu onun küçük beynine nasıl sokabilirim?
Marketplace 90.000 uygulamaya ulaştı ama bu forumları nasıl dolduracaksınız?
Sen de yardim edersin bize. Olmaz mi?
Canim kardesim genelde rastladigimiz sabit fikirli elindekini dunyanin en iyisi zanneden bir arkadasa sahipsin. Yanlis anlasilmasin sgs2 de gercekten iyi bir cihazdir. Ama stabilllik akicilik ve malzeme kalitesi olarak iphone 4s ve lumia900 gibi olamaz. Arkadasin bence islemci ve ram e bakarak bu dusuncelere kapilmis ama sistem gereksinimi denen bir olay var. Android cihazlarin ios ve wp stabilligi ,hizi ve akiciligini yakalama imkansiz sadece yaklasabilir o da boyle iki kati donanimlarla mumkun olur.
ali abi, hünkarım ve diğer nickini bildiğim tüm arkadaşlarım size bir sorum var. Sgs2si olan ve sadece androide tapan daha kernelden bile haberi olmayan arkadaşıma lumia900'ün kat be kat üstün olduğunu(kamera kasa ekran vs.) söylememe rağmen hala inat ediyor android diyor. 4s mi alırsın sgs 2mi sorusuna ise sınıfta 2 arkadaşımda 4s olmasına rağmen sgs2 diye cevap veriyor. Daha touchwizi bile bilmiyorSizce ben bu arkadaşımı nasıl ikna ederim yoksa bi gün beni akılsızca terslerken geberticem haberi yok safımın. Lütfen yardım edin wp ve iosun neden androidden caha üsütn olduğunu onun küçük beynine nasıl sokabilirim?
olur abi zaten ondan sordum, biraz bakındım sitelere, bloglara ama hep marketplace linki verilmiş.. herhalde daha çok uygulama oldukça, geliştiriciler kendi paylaşınca bulabilecez
Hünkarım bana da gönder.Zamanım oldukça bakarım...
Olur mu kardesim sen yeterki iste zamanin varsa ugrasirim diyorsan 10.000 uygulamalik bir depo var elimde hemen verebilirim linkini.
Olur mu kardesim sen yeterki iste zamanin varsa ugrasirim diyorsan 10.000 uygulamalik bir depo var elimde hemen verebilirim linkini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?