Markasını Bilmediğim Android Telefona Mod Yükleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Markasını Bilmediğim Android Telefona Mod Yükleme.
Arkadaslar androide yeni geçtim. Henüz 1-2 ay oldu ve bu işletim sisteminin ne kadar çok kapsamlı olduğunu gördüm. Öncelikle markasını bile bilmediğim telefonu rootladım ama şimdi de farklı bi rom demek istiyorum. Yalnız dediğim gibi cihazın marka ve modelini bilmiyorum, nasıl bilmiyosun diye soracak olanlara söylemek gerekirse; cihaz bilindik bir marka değil ama Alps I9300 diye geciyor.
Yani çin malı SG3' de diyebiliriz. Şuan telefonumda Android 4.0.8 sürümü yüklü. Açıkcası özelliklerinide bilmiyorum ama telefon gayet iyi, çoğu orjinal telefonların açamadığı oyunu açabiliyor. Ve AnTuTu ile test ettim 5000 küsür puan aldı.

Özet: Bu cihaza Rom yükleyebilrmiyim, Yükleyebilrsemde üzerindeki orjinal Rom'u nasıl yedeklerim ? Bilgisi olan tecrübeli arkadaşlarıma şimdiden çok Teşekkür Ederim.

Biraz uzun yazdım ama Kusura Bakmayın, Okuyan ve bir nebze olsun yardım etmeye çalışanlara Şimdiden Çok Teşekkürlerimi Sunarım.

ags2002

Üye
Kardes bı sg3 te ben de var onun ıcın bır rom bulmustum almadan once androıd 4.1.2 idi sanırım cihazı rootlayabıldıysen rom yukleyebılırsın çin mallarına genelde live suıte dıye bır program var onunla room yulkenıyor romun adresını bakayım sana vereyim

Konu Sahibi
Öncelikle okuduğun için sana minnettarım, saolasın. Eger dediğin romun adresini verebilrsen cok minnettar olurum. Birde orjinal romu nasıl yedekleyeceğim hakkında bir bilgin varmı ?

Tekrar Teşekkürler..

furkey

Üye
Genelde çin malı telefonlar ünlü olmadığından dolayı ugrasan olmaz. Biraz ünlü cin maliysa belki

ags2002

Üye
kardeş rom manager diye bir program var markette onunla yedeğini alabilirsin diğer dediğini de pm atıyorum inşallah gelir

- - - Eklendi - - -

kardeş bu arada ordaki cihazın resmi farklı önemli olan başlıkta yazan mtk 6577 ismi
cihazların görüntüsü farklı ama içleri yazı donanım hep aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...