marka takıntısı...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
kaç aydır tartışıyosunuz bu konuyu ya asrın sorunu haline gelcek yakında. herkezin suçu günahı kendi boynuna, bundan size ne? ister çöpten toplar giyerim ister marka giyerim. sen ne almak istiyosan onu al pahalı giyinene karışma ucuz giyineni ezme yeter.

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
geçen sene 100 liraya eşofman takımı almıştım :utandım::ehe

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Ben Ayakkabı Almıştım 1.5 sene önce adıdas daha giyiyom.Hiç Yıpranma Olmadı.

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
şimdi israf haram diyen arkadaşa bir sorum var pazarda çalıntı-çakma dandşk dandşk mallar var. bu emek hırsızlığına girmiyomu bu günah değil mi yani?

Aege

Aege

Üye
Pazarda satılan sahte adidasları alınca daha mı iyi oluyor.Üstelik o yasal bile değil.Ne olursa olsun pazardan giyinmeyin bence.Pazarda yapılan emek hırsızlığından başka birşey değil çünkü.Adidas alacak kadar maddi durumunuz yoksa bile.Çok uygun mağazalar var.Mesela Antalya DeFacto'da bayramda t-shirtler 5TL pantolonlar 10TL'ydi.Hatta bir tane t-shirt almıştım :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
MP marka spor ayakkabı aldım 65 liraydı pazarlıkla 50 ye düşürmüştüm. Altı delindi, içi çürüdü. Sanırım MP adı üstünde çakma çin malını satmışlar adamlar bana. Pahalı değilde uygun ayakkabı alayım dedim, az biraz pahalı olsun dedim pişman oldum.

Masha

Masha

Üye
bi durumda haklıısn bir durumda seni ilgilendirmez. Neden 1 sene giyeceğim ayakkabıyı 1 ay giyeyim param var pulum var rahatıma düşkünüm.

Revengeful

Emekli Yönetici
Parası olan alır. Kimseyi ilgilendirmez bu.

enkazcı

Üye
marka takıntım yoktur bnm
alırım 50 tllik ayakkabı 80 liralık gömlek+tişört+kot pantolon alırım 130 tl hepsi bu kadar yani

nalcam22

nalcam22

Üye
arkadaşlar bnm babam ayakkabıcı o adidaaın gelişi 55 tl satışı 200 tl o yüzden garanti veriyolar . Ama biz satmıyoruz bu amerikan malını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...